Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2017. Február 13. 15:27, hétfő | Helyi

Diamant Hotel Szigetköz **** ahol biztosra vehető a tartalmas kikapcsolódás

Diamant Hotel Szigetköz **** ahol biztosra vehető a tartalmas kikapcsolódás

Olyan helyre vágyik, ami belül megmozgatja, megindítja, új élményekkel tölti fel? Vegye az irányt a Szigetköz felé!

Családbarát hotelt keres, ahol adott a sportolási lehetőség és a hétköznapok fáradalmait is kipihenheti? Esetleg romantikázni szeretne kettesben a párjával? A Diamant Hotel, Szigetköz****superior tökéletes választás, ha modern, barátságos és hangulatos környezetben kíván felejthetetlen napokat eltölteni.

Legszívesebben elbújna, kiszakadna a hétköznapok egyhangúságából, hogy minden zavaró tényezőt kizárva minőségi pillanatokat éljen át közösen szerelmével? A régi, elhalványult emlékeik mellé szeretnének begyűjteni valami újat, amely ismét közelebb hozza Önöket egymáshoz? Legjobb, ha ezt egy családbarát hotelben teszik! Ott, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a rendkívül színes kikapcsolódási lehetőségek biztosítására.

A Diamant Hotel, Szigetköz****superior három főváros, Bécs, Budapest és Pozsony közötti útvonalak metszéspontján fekszik. Amíg a szülők a wellness részlegben relaxálnak, a gyermekeket trambulinnal, óriáscsúszdával, állatsimogatóval, és sportpályák adta kikapcsolódási lehetőségekkel várják.

A közelmúltban átadásra került kétszintes Füli Ugriparkja játszóház számtalan szórakoztató és képességfejlesztő élményt kínál a legkisebbeknek, a függőhídon való átkeléstől egészen a mászó fal megmászásáig. A tinédzserek és a játékot kedvelő felnőttek kedvence a léghoki, darts, billiárd, Bowling-pálya, és Playstation állomás.

A sport szerelmeseinek a nyaralás ideje alatt sem kell lemondaniuk a mozgásról, hiszen tenisz- és focipályánkon napi ritmusuk szerint edzhetnek. Vízparti szállodában továbbá vízi bicikli, kajak, kenu és kerékpárbérlésre is van lehetőség. Nyáron vízi akadálypálya teszi még izgalmasabbá a kikapcsolódást. A kiegyensúlyozott testi-lelki állapotról a Diamant wellness részlege gondoskodik.

A wellness szigetnek kültéri és beltéri medencék egyaránt részét képezik, élménymedence, jakuzzi kívül és belül egyaránt megtalálható. Panoráma szauna, privát szauna pezsgőfürdővel párok részére, illetve masszázs kezelések széles választéka- nyújt felejthetetlen élményt. Mindezek mellett manapság nagy népszerűségnek örvendő thai masszázs kényezteti a felnőtteket, míg a kicsiknek gyerekpancsoló, valamint gyerekmedence okoz örömteli perceket.

2016 nyarán került átadásra az aprótalpúak örömére a Vízimanók dézsavára és a vízi akadálypályánk. A wellness itt összekapcsolódik az életet adó és hozó folyóval: folyóparti homokos strand és a finn szauna dunai panorámája egészen biztosan meditatív állapotba hozza a hotel vendégeit. Az év elején teljes átalakításon átesett, négycsillagos szálloda szobáit és épületét a loft vintage stílus hatja át. Ergonomikus bútorzat és a modern elegancia jellemzi. A megújulás során új köntöst kapott a szálloda recepciója, étterme, játszóháza és wellness részlege.

A komplexum egy 5 hektáros Duna-parti parkban helyezkedik el. A szálloda 58 elegáns szobája és családi luxus apartmanja biztosít kényelmes pihenést a megfáradt vendégeknek. Esküvők, ballagások, bankettek lebonyolítására is alkalmas a nádfedeles magyaros Sári Csárda, melyet romantikus vízparti sétányon közelíthetnek meg az ide látogatók. Itt kemencében sütött finomságokkal, bográcsos ételekkel, friss, akváriumból kiválasztott grillezett halakkal és kiváló hazai borokkal, pálinkákkal várják a kedves vendégeket. A csárda a Duna-parti terasszal, úszóstéggel, elkülönített borospincével, éttermi résszel együtt 350 fő befogadására alkalmas. Esküvőkre a parkban felállított hűtött-fűtött fixen telepített rendezvénysátor áll rendelkezésre, külső Duna-parti esketési helyszín ajánlásával.

Hamarosan Valentin-nap, világszerte sok-sok szerelmespár fogja ajándékokkal meglepni kedvesét. Sokan február 14-re időzítik a lánykérést, akár az első szerelmi vallomást, ezért a szerelmespároknál nem ritka, hogy ez a nap felértékelődik. Ha Ön is felejthetetlenné szeretné tenni ezt a napot, lepje meg párját egy Valentin-napi wellness hétvégével. Minden párnak megvannak a saját hagyományaik, azok az emlékképek, amelyeket a nehezebb időszakokban elő tudnak rántani a „szekrény mélyéről” s nem árt, ha ezek a közösen megélt élmények néha-néha szaporodnak. A Diamant Hotel, Szigetköz****superior biztosítja Önök számára a meghitt pillanatokat, Az ÁMOR Kuckó kétfős fényterápiás szaunája és pezsgőfürdője gondoskodik a meghitt pillanatról és elrepíti Önöket a lelki és érzelmi harmónia varázs szőnyegén, ahol mindenki igazi hercegnek és hercegnőnek érezheti magát. A szerelmi fészekben eltöltött percek emlékét a gyertyafény és külön kérésre behűtött pezsgő teszi még felejthetetlenebbé! Lepje meg kedvesét egy meghitt pásztorórával és élvezzék ki a kettesben töltött idő minden romantikus pillanatát a Diamant Hotel, Szigetköz****superior-ban! Kitűnő ajándék lehet párok számára, lepje meg barátait, ismerőseit egy csodás élménnyel!

A Diamant Hotel, Szigetköz**** superior szállodában a család valamennyi tagja számára – a legapróbbaktól a legnagyobbakig – biztosra vehető a tartalmas kikapcsolódás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.

2024. Július 29. 08:16, hétfő | Helyi

Nem csak nekünk, a kutyának és a macskának is kell útlevél külföldre utazáskor

2004 óta kedvencünk is csak érvényes okmányokkal utazhat külföldre.

2024. Július 29. 07:12, hétfő | Helyi

Az infláció a földhivatali ügyeinket is utolérte

Hatvan százalékkal emelkednek a földhivatali ügyintézési díjak július végétől.

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.