Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2017. Január 11. 11:55, szerda | Helyi
Forrás: ArtLED & AquaLight Hungary Kft.

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

Ha fontos számodra, hogy fényképeidet nézve mindig az elvárásaidnak megfelelő eredményt kapj vissza, akkor mindenképp jó helyen jársz, hiszen mi ezeket a szempontokat tartjuk a legfontosabbnak a Sooters-nél. Fényképeink megőrzik életünk emlékezetes pillanatait, így megérdemlik, hogy kidolgozásuk minőségi eredményt kapjanak. Fotóid évek múlva is jó minőségűek maradnak, prémiumnyomási technológiával mi kizárólaga legjobb minőségű fotópapírra dolgozunk. Garantáljuk neked a gazdag, élénk színeket, fényképeid tartósságát, és a mosoly élményét.

Ingyenes képkorrekció

A fotókon ingyenes képkorrekciót végzünk. A fotókidolgozáshoz minden esetben külön kérés nélkül ingyenes képkorrekciót biztosítunk. Azért, hogy fényképeidben évek múlva is gyönyörködhess, a kidolgozás előtt kollegáink minden képet egyesével dolgoznak fel és javítják az apróbb hibákat. A képkorrekció során beállítjuk a megfelelő méretarányt, javítjuk a színeket, javítunk a fehéregyensúlyon, természetesség tesszük a bőrszíneket, beállítjuk a megfelelő élességet, ahol szükséges világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!

Gyakran találkozunk azzal, hogy a megrendelt kép méretaránya nem megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnak a képeid egyes részei. Nálunk ez nem fordulhat elő, hiszen a megrendelt képek méretarányát beigazítjuk, hogy a lényeges részek semmiképp se maradhassanak le a képeidről. Nem automata gépek végzik a munkát, olyan extra szolgáltatásokat kérhetsz, mint például a vörösszem-korrekció. Ennek díjáról a megrendeléskor érdeklődhetsz.

A képek kidolgozásához egytől-egyig a Fuji kiváló minőségi fotópapírjait használjuk. Bármilyen méretű képet szeretnél kidolgoztatni, választhatsz háromféle fotópapír közül:

Prémium fujiCristalArchive fotópapír (210 grammos papír): a Fuji CristalArchive fotópapírra nyomott képek messze túlszárnyalják az otthon nyomtatott fényképek minőségét. A színek élethűek maradnak, a képek még évek múlva sem színeződnek el, sárgulnak be.

Extra Fuji Supreme fotópapír (270 grammos papír): ha a prémium fotópapírt választod a kidolgozáshoz, élénkebb színeket, szélesebb színtartományt láthatsz majd a képeiden. A fekete és fehér árnalatok is tökéletesen mutatnak majd a képeken, és kiváló lesz a kép stabilitása.

Pearl papír (gyöngyházfényű): A Pearl papír egy különleges gyöngyházfényű fotópapír, amellett a Fuji kifejezetten a digitális felvételekhez fejlesztett ki. A felületébe ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti csillogó fényét. Az eredmény megbízható képminőség, tökéletes színhűség és egy leheletnyi csillogás lesz.

Garancia

Nálunk kockázat nélkül kipróbálhatod a fotóelőhívást! A Sooters az első olyan képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk, így csak akkor kell fizetned képeidért, ha teljes mértékben elégedett vagy a minőséggel!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.

2024. Július 29. 08:16, hétfő | Helyi

Nem csak nekünk, a kutyának és a macskának is kell útlevél külföldre utazáskor

2004 óta kedvencünk is csak érvényes okmányokkal utazhat külföldre.

2024. Július 29. 07:12, hétfő | Helyi

Az infláció a földhivatali ügyeinket is utolérte

Hatvan százalékkal emelkednek a földhivatali ügyintézési díjak július végétől.

2024. Július 28. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagycenki iskola: „Ilyen mértékű gyűlölet hogyan alakulhatott ki”?

Munkáltatói egyeztető megbeszélést tartottak a nagycenki iskolában kialakult helyzet rendezése érdekében.