Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. November 29. 14:30, kedd | Helyi
Forrás: Revita Tv

Egymillió eurós telephely-beruházást hajtott végre a Céltrans Győrben

Egymillió eurós telephely-beruházást hajtott végre a Céltrans Győrben

Előre menekül Győr-Moson-Sopron megye második legnagyobb magyar tulajdonú fuvarozó cége - írja a revitatv.hu.

A Céltrans 1 millió euróból, vagyis több mint 300 millió forintból valósított meg komplex telephelyet Győr-Sashegyen. A modern kétszintes irodaépület, a javítóműhely és a Magyarországon egyedülálló technikával működő kamionmosó mind azt a célt szolgálják, hogy a társaság a jövőben is meg tudjon felelni egyre bővülő partnerköre igényeinek. A cég a fejlesztéssel új munkahelyeket teremtett.

A minden igényt kielégítő telephelyen a fuvarszervezők és a logisztikusok irodákat, a gépkocsivezetők kényelmes kamionpihenőt, az alvállalkozók kamionparkolót kaptak. De a saját javítóbázis és a kamionmosó is a 21. század elvárásainak megfelelő. A cég mindenre nagyon odafigyelt, a fűtésrendszer kialakításánál például arra, hogy környezetbarát megoldást válasszon. Az ügyvezető igazgató szerint olyan körülményeket teremtettek, amilyenre Magyarországon nemigen van példa.

Az új munkahelyeket is teremtő telephely egyébként komoly fejlesztési lehetőségeket rejt magában. A tulajdonosnak pedig nem titkolt célja, hogy hamarosan tovább is lépjen és bővítsen. A tervek szerint az átrakodási és raktározási kapacitásokat növelnék itt Sashegyen, mindezt pedig a megbízók még szélesebb körű kiszolgálása érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?