Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. December 02. 10:59, péntek | Bulvár
Forrás: Sajtóközlemény

Elárverezik a legendás sportolók ereklyéit

Elárverezik a legendás sportolók ereklyéit

Legendás sportolók ereklyéit árverezi el az Őrangyalok Ligája a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítésére.

Az Őrangyalok Ligája november 25-én indította útjára online jótékonysági aukcióját, melyhez olyan élsportolók, olimpikonok csatlakoztak relikviáikkal, mint a magyar vízilabda válogatott, az FTC sportolói, Erdei Zsolt, Cseh László, Kiss Norbi, Besenyei Péter, Dávid Kornél és Dzsudzsák Balázs. A december 7-ig tartó online aukció tételei között olyan nagy értékű, sporttörténelmi jelentőségű ritkaságok is szerepelnek, mint például:Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok, százszoros magyar bajnok úszó dedikált úszónadrágja és dedikált meze, melyben az olimpiára készült. A magyar vízilabda válogatott (Decker Attila, Nagy Viktor, Manhercz Krisztián, Decker Ádám, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Erdélyi Balázs, Zalánki Gergő) által aláírt zászló. Dávid Kornél 107-szeres válogatott magyar kosárlabdázó által felajánlott és aláírt Chicago Bulls mez, melyben amerikai bajnokságban pályára lépett. Erdei Zsolt boxkesztyűje, melyben bajnoki megmérettetéseire készült. Kiss Norbi, kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző által felajánlott kupa, amit a nemzetközi sikerekért kapott. Dzsudzsák Balázs magyar válogatott labdarúgó által felajánlott címeres mez, melyet a világbajnokság alatt viselt. A befolyt összeget az Őrangyalok Ligája a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek álmainak megvalósítására fordítja, így a sportereklyék megvásárlásával, valamint adományozás révén bárki részt vehet a nemes küzdelemben.

Az Őrangyalok Ligája célja, hogy legalább egy napra megváltoztassa azoknak a nehéz sorsú gyermekeknek az életét azzal, hogy álomnap keretében valóra váltja kívánságaikat.

A jótékonysági árveréshez az Őrangyalok Napja aukció weboldalán lehet csatlakozni 2016. december 7-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.