Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 20. 19:00, péntek | PR
Forrás: InfoGyőr

Ennio Morricone külön éttermet, Cascada egy egész emeletet kért!

Ennio Morricone külön éttermet, Cascada egy egész emeletet kért!

Sztárallűrök, kulisszatitkok, kiemelkedő eredmények és megdöbbentő tények...

A győri négycsillagos Kálvária Hotel jubileumi 10. évfordulójának alkalmából arra kértük dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona ügyvezetőt és Magyarné Babos Erikát, a szálloda vezetőjét, hogy idézzék fel az elmúlt 10 év legszebb és legizgalmasabb pillanatait, és árulják el, mitől sikeres a válság ellenére is a győri Kálvária Hotel.

Sztárok

A négycsillagos szálloda 10 éves fennállása alatt rengeteg országosan elismert és világhírű vendég szállt meg a győri Kálvária Hotelben. Köztük volt Dr. Göncz Kinga külügyminiszter, Lord Slynn of Hadley – a brit Lordok Házának tagja, Illényi Katica, Szulák Andrea, Lakshmi Puri – India magyarországi nagykövete, a kanadai triatlon válogatott, a KFT együttes és az Amerikai Egyesült Államok nemzeti kosárválogatottja is. Természetesen minden vendég személyre szabott, igényeinek megfelelő egyedi kiszolgálást kap, a sztárok azonban még ennél is különlegesebb kérésekkel érkeznek a hotelbe: egy esküvő alkalmával például az ifjú pár hőlégballonon érkezett. Cascada egy egész emeletet vett ki, és ragaszkodott hozzá, hogy senki se zavarja – testőrein kívül senki sem mehetett arra a szintre. Ennio Morricone pedig csak a többi vendégtől külön volt hajlandó étkezni – a szobájával szomszédos helyiségből kellett éttermet varázsolni, kizárólag az ő ízlése alapján berendezve.

Felejthetetlen pillanatok

„Nem könnyű megnevezni a szálloda elmúlt 10 évének legszebb pillanatát, hiszen szerencsére hosszú a lista a felejthetetlen élményekből. Emlékezetes volt, mikor elnyertük a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, és ugyanígy örültünk neki a második alkalommal is. Maradandó élménynek számítanak azok a tárlatok és művészestek is, melyek alkalmával páratlan művészek alkotásai számára nyújtottunk helyet. A teljesség igénye nélkül ide tartozik Nádasdy Ferenc, Zsedényi Lilla, Lebó Ferenc, Szűk Ödön vagy épp Reményi Attila. A szálloda tulajdonosai mindig is elhivatottan támogatták a művészet számos formáját, legyen az festészet, szobrászat vagy balett. Nekik köszönhetően a szálloda falait kortárs festők munkái díszítik, ami a hotel különleges hangulatában is nagy szerepet játszik.”- tette hozzá Magyarné Babos Erika, a szálloda igazgatója, aki büszkén mondhatja el, hogy az általa vezetett szálloda az elmúlt 10 év minden napján nyitva tartott. Voltak idők, amikor ezt nem volt egyszerű megoldani: a felújítások kisebb-nagyobb gondokat okoztak a zavartalan működésben, ám a vendégek megértése ezen is átsegítette őket – amit a szálloda vezetése extra kedvezményekkel hálált meg.

A szálloda titka

A győri Kálvária Hotel kivételesen teljesít a gazdasági válság nehézségei mellett is. Köztudott, hogy a válság következtében visszaesett a turizmus és a vendéglátás forgalma. Ennek ellenére a szálloda még ilyen ínséges időkben is nyereséges maradt. De mi a titok? Mitől sikeresek még akkor is, amikor más vállalkozások sorra dőlnek be?

„Különlegességünk a minőségbiztosításunkban rejlik. Az a vendég, aki egyszer már megtapasztalta hotelünk exkluzív és egyben családias hangulatát, biztos, hogy újra minket választ majd. Állandó személyzettel dolgozunk, fennállásunk óta csaknem a teljes törzsgárda változatlan maradt. Visszatérő vendégeink kívánságait úgy tudjuk teljesíteni, hogy azokat már kérniük sem kell. A színvonalas és megszokott környezetbe családtagként érkeznek vissza hozzánk”- mondta dr. Solymosiné dr. Kiss Ilona, a cég tulajdonos-ügyvezetője. A sikerhez kétségkívül hozzájárult a hotel saját étterme, a Carmen étterem is, melynek neve nem csupán Győrben, de az egész régióban elismerést vívott ki.
A négycsillagos Kálvária Hotel fennállásának 10. évfordulója alkalmából egyedülálló akciókat szervez - a 2012-es év minden hónapjának 10. napján például 10 évvel ezelőtti árakon foglalhatnak a leendő vendégek szállást. A kedvezmények sorából természetesen a szálloda tízéves vendégei sem maradnak ki! Bővebb információ a Hotel Kálvária jubileumi évéről a szálloda honlapján található. (www.hotel-kalvaria.hu).


A győri Kálvária Hotel az elmúlt tíz év során a régió egyik meghatározó, különleges és egyedülálló négycsillagos szállodájává nőtte ki magát. A sikertörténet egy 19 szobával és reggelizési lehetőséggel rendelkező panzióval kezdődött. Az új vendégek új fejlesztéseket indikáltak, az újdonságok pedig újabb vendégeket vonzottak. Így kelt életre a hotelben a Carmen Étterem, mely mind a mai napig a kulináris különlegességekkel várja vendégeit. Így jött létre a Magnolia Spa, a szálloda wellness részlege, mely tökéletes kikapcsolódást nyújt mindenkinek, korosztálytól függetlenül. Ekképp került sor a férőhelyek bővítésére, az Apollónia konferenciaterem, a 120 fős rendezvénysátor és a Cross Bár kialakítására is.

Az elmúlt 10 év adatai:
- 59,06%-os átlagos szobakihasználtság (2011-ben: 62,4%),
- 11,8 %-os árbevétel-növekedés 2011-ben az előző évhez képest,
- több mint 5200 vendég,
- 10100 eltöltött vendégéjszaka

Címkék: Hotel Kálvária

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.