Városlista
2024. szeptember 4, szerda - Rozália

Hírek

2010. Július 26. 09:00, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Erőltetett augusztusi felkészülési program vár a Győri Audi ETO-ra augusztusban

Erőltetett augusztusi felkészülési program vár a Győri Audi ETO-ra augusztusban

Zsúfolt augusztusi felkészülési program vár a magyar bajnok és kupagyőztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatára. A hónap öt edzőmérkőzéssel indul Görbiczékn

Augusztus 4-én egyből két mérkőzéssel nyit az ETO: délelőtt 10 órakor és 15 órakor is játszanak egy mérkőzést a szlovák Sala csapata ellen, nyilván azért gyors egymásutánban, hogy mindenki bőséges játéklehetőséggel lendüljön formába. Két nappal később ugyancsak 10 és 15 órakor a Siófok ellen játszik felkészülési találkozót a Konkoly-együttes. Augusztus 13-án a Szabella-kupán 18.25-kor az osztrák Hypo lesz a győriek ellenfele, augusztus 14-én 11.55-kor pedig a Vác. Még ugyanezen a napon 18.25-kor a román Oltchim Valcea vár majd Görbiczékre. Augusztus 21-22-én a németországi Sparkassen-kupán, Schmelz városában a Valcea, a francia Metz és a házigazdák ellen újabb összecsapások következnek. Az augusztusi erőltetett menetelést 28-29-én Dunaújvárosban a Kulcsár Anita-emléktorna zárja, ahol olyan együttesek várnak a zöld-fehérekre, mint a Buducnost Podgorica, a Podravka Vegeta és a házigazda Dunaújváros hölgyei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 04. 07:11, szerda | Helyi

Forróság lesz a tantermekben, a szakszervezet rövidített órákat kért, válasz még nincs

Hőségriadóban indul a tanév, a tantermekben gyakran melegebb lehet annál, mint ahol szabad volna dolgozni.

2024. Szeptember 03. 09:11, kedd | Helyi

Képalkotó diagnosztika a rákgyóításban: a 800 milliós fejlesztés Győrt is érinti

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott, két évet felölelő kutatási projekt konzorciumi formában valósul meg az Innovitech Kft. vezetésével

2024. Szeptember 03. 08:15, kedd | Helyi

Idén is kaptak tanszercsomagot a győri elősök

2011 óta hagyomány, hogy a város önkormányzata, ingyenes tanszercsomaggal segíti az iskolakezdő diákokat és családjaikat.

2024. Szeptember 03. 07:10, kedd | Helyi

A pocoknak ideális élőhelyeket alakítanak ki a Szigetközben

Határon átnyúló projekt keretében indul az Északi pocok mehelyi alfaj védelmének továbbfejlesztése című európai uniós projekt a Szigetközben.