Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2017. Április 20. 13:56, csütörtök | PR

Extrovertált, és introvertált személyiséggel is lehet munkát keresni!

Extrovertált, és introvertált személyiséggel is lehet munkát keresni!

Amikor állást keresünk számos tényezőt figyelembe kell vennünk, mielőtt döntenénk. Az első és legfontosabb, hogy olyan munkát válasszunk, amelyet szívesen csinálunk.

Nagyon fontos az is, hogy megfelelő bérezést kapjunk, hiszen mindnyájunknak meg kell élnie valamiből.

Napjainkban sokan kényszerülnek elhagyni lakóhelyüket, mert nem találnak álláslehetőséget, továbbá semmilyen más lehetőség nincs ott ahol élnek, vagy ha van, az is minimális. Nekünk, embereknek szükségünk van arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk életünkből, amibe beletartozik egy kiszámítható munkahely, valamint szórakozási, és kikapcsolódási lehetőség is.
Manapság egyre többen választják lakóhelyükként Budapestet, vagy ha nem is lakóhelyként, de élőhelyként biztosan. Lakóhely gyanánt azok az emberek választják a fővárost, akik általában extrovertált személyiségjeggyel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nyitottak, és közvetlenek más emberekkel, továbbá szeretik a pezsgő éjszakai életet, és nem mellesleg a társasági élet szerelmesei is.
Továbbá szeretik a kihívásokat, és nem rettennek meg az újdonságoktól sem. Könnyen túlteszik magukat a csalódáson, és képesek rögtön talpra állni. Ők azok a személyek, akik el tudnak helyezkedni call centerekben, vagy akár ingatlanügynökségeknél is. Vannak olyanok, akik a fővároshoz közel laknak, akár külvárosban, vagy másik városban. Általában ezekre az emberekre az jellemző, hogy kedvelik a nyugodt, csendes életet. Azonban nem csak extrovertált személyekről lehet beszélni, hanem introvertált személyiséggel rendelkező emberekről is.
Az introvertáltak nehezebben létesítenek bármiféle kapcsolatot embertársaikkal, valamint ők kevésbé szeretik a pezsgő, társasági életet. Ezek az emberek inkább megfigyelői, sem mint résztvevői a történéseknek. Azonban extrovertált, vagy introvertált személyiségek ide-vagy oda, előbb utóbb mindenkinek ki kell lépnie a munkaerőpiacra. Az állás Budapest kínálatában találhatóak állások, méghozzá nem is kevés.
Akik nem szeretnek tanulni, és akik jobban kedvelik a munkát, azok elhelyezkedhetnek akár gyártósori összeszerelő munkás pozícióban egy cégnél. Ehhez az álláshoz elegendő egy általános iskolai végzettség is. Ennél a munkavégzésnél a gyorsaság, és a precizitás számít. Leginkább ez a munka a férfiaknak kedvez. Ha elmegy állásinterjúra, kérdezzen bátran, ha kíváncsi valamire. Sokaknak lehet, hogy a munkába járás bajos lehet. A vállalatok általában saját buszjárataikkal hozzák és viszik az alkalmazottakat.
Egyre több cég vállalja ezt a lehetőséget, hogy minél olcsóbban jusson munkaerőhöz. A gyártósori összeszerelői munka főállásban és mellékállásban is végezhető. Mikor milyen feltételekkel keresnek éppen munkavállalót a vállalatok. Az állásra jelentkezőknél általában azokat választják ki, akik már rendelkeznek összeszerelői tapasztalattal, hiszen így a betanítás elhagyható és azonnal munkába tud állni az alkalmazott.
A pontos és precíz munkavégzés, a munkahelyi környezet tisztán tartása és a több műszakos munkarend elvállalása alapfeltétel ennél az állásnál. Azonban hogy a hölgyeknek is kedvező legyen az álláskeresés széljárása, jelentkezhetnek akár projekt asszisztensnek is. Egy asszisztensi állás betöltéséhez elegendő a középiskolai érettségi, de az sem hátrány, ha valaki OKJ-s szakképzettséggel rendelkezik. A felhasználói szintű számítógépes ismeret alapkövetelmény.
A megfelelő tapasztalat is fontos, hiszen a vállalatok szeretnek felkészült emberekkel dolgozni. Egyes cégek béren kívüli juttatásokat is ajánlhatnak a jelentkezőnek, amelyek között szerepelhet céges telefon, cafeteria, valamint kedvező sportolási lehetőség is. Még több álláshirdetést tekinthet meg a www.facebook.com/budapestallas oldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését