Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Április 02. 18:00, hétfő | PR

FAMOUS STARS AND STARPS

FAMOUS STARS AND STARPS

A cég 1999-ben alakult, innen ered a szlogen ”Doing Our Own Thing Since 1999” (”1999-től tesszük a dolgunk”).

A tulajdonos nem más, mint Amerika legkeresettebb és legszéttetováltabb dobosa Travis Barker, akit legtöbben a Blink 182 dobosaként ismerhettek meg. A cég székhelye California államban található.

A FAMOUS STARS AND STRAPS számára az inspirációt zenei stílusok eklektikus mixe (Hip-Hop, Punk, Drum ”n” Bass, és Heavy Metal), tetoválások, filmek és autók adják. A ruházati vonal főképp férfi pólókból, pulcsikból, cipökből és sapkákból áll, habár egyre erősödő női vonal is kapcsolódik a kínálathoz. Kiegészítőkre már a kezdetektől ráálltak, mint pl.: ővcsatok, kendők, pénztárcák és a késöbbiekben gördeszka lapok gyártására is. A márka könnyen felismerhető a védjegyként használt ”F” logo alapján, amit csak úgy emlegetnek, mint ”Badge Of Honor” (”Büszkeség Jelvénye”). A védjegy ”F” -et sokszor használják különböző szavak alkotására, mint pl.: ”Family” és ”Forever”! Travis sosem volt közömbös a rap-zenével. Első bandájában az Aquabats-ben igen sok HC-s/hip-hop-os elem volt. A Transplantsről nem is beszélve, mellyel még Snoop Dogg-gal is koncerteztek. De a Cypresses turnét követő interjúkban Trav mindig a kedvenc stílusai közé sorolta a rap-et, meg a drum’n’bass-t is... ez a zenei szabadság-vágy olyan erőteljes lett Travisben, amitől nem tudott leállni! Dobolt a Black Eyed Peasnek, számokat írt Avril Lavigne-nek, eközben törött kézzel turnézott új punk-rock csapatával a (+44)-ral! Ha kellett, beugrott egy közös produkcióra akár a Three 6 Mafia akár Game hívta őt! Mindeközben elkészült legújabb hip-hop csapata az Expensive Taste lemeze is, melynek frontembere Paul Wall!

Ez a sokszínűség inspirálja az egész FSAS-t! Mára maga a FAMOUS STARS & STRAPS nem csak egyszerűen kategorizálható márkanév vagy státusszimbólum. Konkrétan nem köthető egyetlen utcai vagy zenei stílushoz sem, mert alapja maga a muzikalitás, a zeneközpontúság! A minták tervezésénél nagy szerepet játszik Trav zenei ízlése. Olyan emberekkel dolgozik együtt, akik a nyugati-part elismert graffiti és tetováló művészei (Akira) és fotósa (Estevan Oriol) grafikusai (Mike Giant)!

Mára a Famous magában foglal egy mozgalmat is, ami az elmúlt 3-4 évben Amerika szerte megjelent és egyre inkább megfigyelhető Európában és a Távol-keleten is! Az USA-ban ezt a mozgalmat Wild Ones–nak (vadak) hívják. Ők azok a „Street Art-osok” akik kisebb csoportokban spontán bulikat csapnak, igényes grafitikkel látják el a sivár falakat vagy éppen az „F”-fel dekorálják az utcanévtáblákat, vizuális támadást indítva a hétköznapiság ellen. Ahhoz, hogy mi is az a Famous Stars and Straps talán még annyit hozzátehetünk, hogy: „Ez filozófia, zenéhez és divathoz nyitottan és pozitívan hozzáálló emberek vizuális kultúrája.” Légy részese Te is!!!

2011-ben jelent meg Travis szoloalbuma: Can a Drummer get some cimen, amin nem kisebb szupersztárokkal dolgozott együtt, mint: Yelawolf, Lil Wayne, Rick Ross, Corey Taylor, Busta Rhymes, Swizz Beatz, The Game, Reakwon, RZA, Tom Morello, Ludacris, Kid Cudi, Steve Aoki, Slash, Pharrell, Snoop Dogg, Bun B.. es meg sorolhatnank.

A Famous Stars And Straps magyarországi tulajdonosa Kosahuba "Kazub" Tamás.

FLASHING LIGHTS:
A győri bolt politikája az volt eleinte, hogy minél többekhez eljusson a márka szelleme, azaz a "Family" melyet nem csak a törzsvásárlók képviselnek hanem mindenki aki ennek az életstílusnak a híve. A Famous kezdetben Hip Hop bulikon és Electro partykon volt jelen, ezt követték a koncertek, fesztiválok végül eljutottunk odáig hogy majdnem minden a fiataloknak szóló rendezvényen jelen volt a Famous.

A bolt egyedisége mindenen felül hogy folyamatos akcióink és nyereményjátékaink vannak, melyek időről időre egyre változatosabbak. A leginkább felkapott Győrött a partykarszalag felmutatása utáni kedvezmények, ami már hónapok óta aktív, de ez is mint minden változik. Az egyedi 1-2 napos akcióktól kezdve az 1-2 hétig tartó akciókig minden előszokott és elő is fordul a bolt által kínált lehetőségek között.

Megéri betérni a üzletbe és érdeklődni milyen akciók és/vagy nyereményjátékok az éppen aktuálisak vagy épp mi fog jönni a közeljövőben.

Várunk mindenkit szeretettel győri márkaboltunkban!!

Live Fast Die Fun!

Cím: 9022 Győr, Liszt Ferenc u. 14.
Web: http://famousgyor.infogyor.hu
E-mail: famousgyor@gmail.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.