Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 07. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Főként a helyi gyártók számára zárult sikerrel a XXI. Győri Általános Vásár

Főként a helyi gyártók számára zárult sikerrel a XXI. Győri Általános Vásár

Az idén kisebb számban jelentkeztek a kereskedők és a szolgáltatók. A vidéki vásárlókat viszont megmozgatta a regionális piaci seregszemle, ugyanis az érdeklődők nagyrészt a Győr környéki falvakból jöttek. A szórakoztató programok k

Főként a vidéki vásárlókat vonzotta a XXI. Győri Általános Vásár.- tudtuk meg a szervezők összesítéséből. Ugyan belépőjegyet nem szedtek, ám a regisztrációkból kiderült, hogy a Győr környéki falvakból jöttek az érdeklődők. Számukra ugyanis a távolság miatt érdemes kihasználni az ilyen összehasonlítási lehetőségeket, ahol egy-egy iparág valamennyi képviselője ugyanazon a helyszínen kínálja portékáit. A kereskedők közül jó néhányan már visszatérők, s olyan is akad köztük, akik kizárólag vásárokon árusít.

10-12 ezer látogató fordult meg az elmúlt négy nap vásári forgatagában a Magvassy Mihály Sportcsarnokban. A szervezők szerint a szombati nap volt a legerősebb, a vasárnap délután jött vihar ugyanis elmosta a szórakoztató programokat. A hétvége utolsó napján ezért kevesebben indultak útnak, így Badár Sándor előadását is jóval kevesebben hallhatták, mint a legtöbbeket vonzó Szíj Melinda dalait.

Jövő júniusban ismét lesz Győri Vásár. Akkor a szervezők szeretnék megdönteni az eddigi látogatói rekordot, de természetesen a legfontosabb az, hogy a kiállítók és a látogatók is megtalálják számításukat a vidék legnagyobb ilyen jellegű seregszemléjén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.