Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. Október 12. 07:24, szombat | Helyi

FORGALMI VÁLTOZÁS

FORGALMI VÁLTOZÁS



Két körforgalom építése kezd a végéhez érni, így a forgalomkorlátozások is megszűntek. Október 14-én hétfőtől viszont szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát.

Győrszentivánon a Vonal utca – Sugár út – Kör téri körforgalom átépítése során befejeződtek az aszfaltozási munkálatok, a lezárás-terelés megszűnt, az autóbuszok ismét eredeti útvonalukon közlekednek. Még kisebb munkarészek hátra vannak, ezek már csak kisebb korlátozást fognak okozni a forgalom számára.

Ménfőcsanakon is befejezés előtt áll az Újélet utca – Ormos utca kettős körforgalom építése, nagyobb korlátozásra már nem kell számítani, de a forgalomtechnikai festések, táblázások miatt még útszűkületre kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

2019. október 14-én hétfőtől szennyvíz csatorna-javítás miatt lezárják a Zechmeister út – Munkácsy úti körforgalomnak a Munkácsy út felé kihajtó ágát. A Munkácsy útról a körfogalomba be lehet hajtani az Árpád út irányából, de fordítva tilos lesz a behajtás. Terelőútként a Jókai út, az Újlak utca és a Benczúr utca lesz használható előreláthatóan két hétig. –közölte Máthé-Tóth Péter a győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.