Városlista
2024. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2011. Március 22. 11:00, kedd | Helyi
Forrás: Revita TV

Forgalmi változás

Forgalmi változás

Mostantól nem árt az óvatosság a Jedlik-híd környékén, folytatódnak ugyanis a munkálatok a hídhoz kapcsolódó úthálózaton. A végső cél a korszerűsítés, ezt azonban nagyszabású közmű - rekonstrukció előzi meg ami elsősorban Szig

Megkezdődnek a Jedlik - hídhoz kapcsolódó útépítéseket megelőző ivóvízvezeték-cserék. A Pannon-Víz munkatársai a Híd és a Töltésszer utcában látnak munkához. Mindkét utcát egyirányusítják, a kivitelező egy sávon haladó forgalom mellett dolgozik majd. A munkák miatt a buszok sem a megszokott helyen állnak majd meg.

Néhány héttel később a Kossuth Lajos utcában is munkához látnak, a Ráth Mátyás és az Erkel Ferenc utca közötti szakaszon cserélnek majd ivóvíz és szennyvízvezetéket. A munkálatok idejére a Kossuth utca érintett szakaszát is egyirányúsítják. A közműépítés miatt a Kossuth utcában mindkét oldalon tilos lesz parkolni, a Petőfi tér evangélikus iskola melletti szakaszát pedig le is fogják zárni. Az autóbuszok a Kossuth utca és a Rába kettős híd útvonal helyett az Erkel utca, Róth Emil utca, Petőfi híd, Munkácsy utca, Szent István út vonalon közlekednek majd. A Zechmeister utcai megállóhely helyett a Munkácsy utcában alakítanak ki ideiglenes buszmegállót. A korlátozások márciustól egészen júniusig érvényben lesznek, az úthálózatot majd csak ezt követően kezdik átalakítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.