Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 14. 10:30, vasárnap | Helyi
Forrás: gyor.hu

Forgalmi változások Győrben, a Nemzeti nnepen!

Forgalmi változások Győrben, a Nemzeti nnepen!

Március 15-én a városi ünnepségek ideje alatt délelőtt és este is forgalomkorlátozás lép életbe a belvárosban. A forgalmi változás jelentősen érinti a buszközlek

Ugyancsak forgalomkorlátozás lesz érvényben március 15-én 18.00 óra és 21.00 óra között a Szent István úton a Baross híd és Munkácsy út, a Jókai úton a Révai út és a Szent István út, valamint az Aradi vértanuk úton a Révai út és a Szent István út közötti teljes szakaszán - A szép szabadságért... címmel rendezett gálaműsoron résztvevők testi épségének megóvása és biztonságos lebonyolítása érdekében.

Mindkét forgalomkorlátozás esetében a lezárt útszakaszokra mindennemű jármű behajtása tilos!

Változás a tömegközlekedésben

A Kisalföld Volán értesíti utasait, hogy az ünnepség ideje alatti lezárás az alábbi módon érinti a buszközlekedést:

10.00 és 12.00 óra között, továbbá 18.00 és 21.00 óra között

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő helyközi autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a következő megállóhelyeket: Révai Miklós utca, forgalmi iroda - Városháza - Aradi vértanúk útja, Megyeháza - Honvéd liget - Gárdonyi Géza utca.

Az 1, 2, 7, 17A, 23A vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út - Teleki László utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd megállóhelyen, valamint a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Aradi vértanúk útjánál létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca - rpád út - Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az rpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen.

A Korányi Frigyes térről 11.15 órakor induló 2A járat az rpád úti ideiglenes megállóhelyig szállít utasokat.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca - Tihanyi rpád út - Eszperantó út - Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca - Nádor aluljáró - Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központmegállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Kismegyerről Sárásra változatlan útvonalon közlekednek. Sárás felől a Teleki László utca, színház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út - Nádor aluljáró - Eszperantó út - útvonalon érik el a Bartók Béla utat. Előírt továbbindulási idejüket a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen várják be, ahol felszállási lehetőséget is biztosítanak Kismegyer felé.

A 8,14, 17, 17B vonalak járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca - Bajcsy-Zsilinszky út - Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Aradi vértanúk útjánál létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca - rpád út - Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az rpád úton, a Megyeháza mögött létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. A 8-as autóbuszok előírt továbbindulási idejüket a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyen várják be. A menetrend szerint a Révai Miklós utcából induló 8-as járatok a Szent István út, Iparkamara megállóhelyről (a volt bútorbolt elől) indulnak Pinnyédre.

A 11-es vonal járatai a Teleki László utca, színház megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

Az AUDI szerszámgyártól 18.10 órakor induló 12-es autóbuszjárat a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyre érkezik.

A 22, 22A vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca - Buda utca - Tihanyi rpád út - Eszperantó út - Bartók Béla út - Szigethy Attila út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a központ felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca - Nádor aluljáró - Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központmegállóhelyen lehet felszállni.

A 30, 30A, 31 vonalak járatai a Szent István út, Iparkamara megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek. A 8A vonal járatai Likócs felől szintén a Szent István út, Iparkamara megállóhelyre érkeznek.

A 37, 38 vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.