Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 01. 11:15, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Forgalom növekedésére számítanak a győri hotelek

Forgalom növekedésére számítanak a győri hotelek

Már készülnek a főszezoni rohamra a hazai szállásadók. Az átlagosnak mondható első félév után a győri hotelek is a forgalom növekedésére számítanak a nyári hónapokban. A vendégeket évről-évre megújuló kínálattal, külső partn

A főszezonon kívüli hónapokban az üzleti turizmus szervezésére fókuszálnak a győri vendéglátók. Ebben a szegmensben az utóbbi években tapasztalható némi visszaesés, de a szakemberek bíznak abban, hogy megfordul a tendencia. A legforgalmasabb nyári időszakban a hagyományos kínálat mellett minden évben igyekeznek új lehetőségeket is biztosítani a vendégeknek.

Emellett természetesen a fürdő és a természetes vizek vonzerejét igyekeznek kihasználni, ahogy a nyári rendezvényektől is remélnek fellendülést a szállásadók. A Rába Hotel évek óta együttműködik a város önkormányzatával, a közös kínálat népszerűsítésére most Bécsben nyílik egy új lehetőség.

A szolgáltatások határon túli népszerűsítésére már csak azért is szükség van, mert a vendégek háromnegyede onnan érkezik. Főként német, osztrák és angol vendégek foglalnak szobát a városban, de az utóbbi időben a megnőtt a Romániából és Ukrajnából érkező csoportok száma is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.