Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 18. 13:46, csütörtök | Helyi
Forrás: Winkler Csaba

Futsal Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság Győrött: szombathelyi és debreceni arany a két döntőn

Futsal Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság Győrött: szombathelyi és debreceni arany a két döntőn

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség megbízásából a győri Széchenyi István Egyetem rendezte 2010. március 16-án és 17-én a

A sporteseményen a női mezőnyben a Debreceni Egyetem, a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, a győri Széchenyi István Egyetem és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Művészeti, Nevelés- és Sporttudományi Kara (Szombathely) szerepelt A férfiaknál a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Kaposvári Egyetem és a Széchenyi István Egyetem csapatai mérkőztek.
A Bridge Kupáért" női döntőt a Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központjának (Szombathely) csapata nyerte. A második helyezett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara, a harmadik a Debreceni Egyetem lett. A vendéglátó győri egyetem futsálosai a negyedik helyen végeztek. A legjobb női mezőnyjátékosnak felajánlott elismerést Szabó Mónika (Debreceni Egyetem), a legjobb női kapus díját Kiss Emília (Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ, Szombathely), a torna gólkirálynője címet Krenács Lilla (Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar) vehette át.
A férfiaknál a döntő győztesének felajánlott Pannon Work kupát a Debreceni Egyetem kapta. A második helyen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a harmadikon a Kaposvári Egyetem, a negyediken a Széchenyi István Egyetem csapata végzett.
A legjobb férfi mezőnyjátékosi címet Baki Balázs (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem), a legjobb férfi kapus díjat Horváth Csaba (Kaposvári Egyetem), a torna férfi gólkiránya elismerést Dömötör Dávid (Széchenyi István Egyetem) kapta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.