Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Február 16. 06:40, péntek | Helyi sport

Gólzáporral nyert az Audi ETO Debrecenben

Gólzáporral nyert az Audi ETO Debrecenben

A zöld-fehérek ismét hosszú utazást tudhatnak maguk mögött, a K&H női kézilabda liga 17. fordulójában Debrecenben léptek pályára szerdán.

Kissé akadozó játékkal kezdte a mérkőzést a győri csapat, azonban a félidei hatgólos előnyt (9-15) a találkozó második felében sikerült tovább növelniük – Gonzalez is megszerezte első találatát zöld-fehér színekben –, így begyűjtötték a győzelemért járó két bajnoki pontot.

Ambros Martin: „Kemény mérkőzés volt a mai, egy nagyon jó csapat ellen, még akkor is, ha két komoly sérültjük is van. Remek munkát végeztek, főleg az első 15 percben, ezt követően azonban rendeztük a támadójátékunkat és a védekezést is. A második félidőben sem adták fel egy percre sem, az utolsó pillanatig küzdöttek. Egy igazán fair összecsapás volt, a fiatalok is szerephez juthattak mindkét csapatban és bizonyítottak is. Gratulálok a Debrecennek és további sok sikert kívánok nekik.”

A mérkőzés végeredménye: 23- 33 lett.

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.