Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 04. 12:15, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győr+, az új Győr új médiája: egy város, ami több, mint amit eddig láttak belőle!

Győr+, az új Győr új médiája: egy város, ami több, mint amit eddig láttak belőle!

Új ingyenes hetilapot adott ki a GYŐR-SZOL Zrt. A pénteken reggelente 56 ezer példányban megjelenő újság a társaság által korábban kiadott Győri Közéletet váltja. A Győr+ néven megjelenő hetilap elődjéhez képest nagyobb méretben, mo

Az újság szerkesztői figyelembe véve az olvasói szokások világszerte tapasztalható változását, tömörebb, olvasmányosabb cikkekkel, színesebb, beszédesebb fotókkal dolgozzák fel a városunkkal kapcsolatos témákat, információkat, eseményeket. A Győr közigazgatási területén belül minden postaládába eljutó, ingyenes lap újságírói rövid hírekben mutatják be a mögöttünk lévő hét történéseit, kiderül, ki miért szereti Győrt, a helyzete, sikerei és lehetőségei miatt országszerte irigyelt várost. Lesz helye a közéleti történéseknek és gondolatoknak. A magazinban hétről hétre egymást váltó rovatokat az olvasók jelzései alapján alakították ki a szerkesztők. Így a feldolgozott témák között izgalmas emberek portéinterjúi, utazási-turisztikai oldalak, hölgyvilág, kulturális csemegék, kibővített sportoldalak, gasztronómiai kalandozások, egészségügyi cikkek és jogi esetek is megtalálhatók lesznek. Mindezekhez a város elismert szakértői nyújtják a szakmai hátteret. Természetesen az újságban a megyeszékhely és környéke programjai, közérdekű címek, telefonszámok is helyet kapnak. A szórakozást, kikapcsolódást kereszt- és sudoku-rejtvények szolgálják, de a horoszkóp és heti tévéműsor is abba az irányba mutat, hogy a Győr+ egész héten a családok asztalán legyen.

A Győr+ remek lehetőséget kínál a hirdetőknek. A lap a már említett tulajdonságai miatt rendkívüli és egyedi módon értékes reklámhordozó.

A város új lapja az új Győr hírnöke. Azé a Győré, amely az elmúlt években végérvényesen ablakot nyitott Európára. Azé a Győré, amelyet méltán emlegetnek Magyarország motorjának, az új lehetőségek városának. A jövő Győrben épül, a Győr+ pedig ennek szolgálatában áll.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.