Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Március 08. 10:48, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Győri ETO FC - Siófok

Győri ETO FC - Siófok

TISZTELT SZURKOLÓINK!

Szombaton este fél 7-kor első 2013-as bajnoki mérkőzését vívja az ETO Stadionban csapatunk. Kedvenceink már 9 pont előnnyel vezetik a tabellát, a remek bajnoki szereplés annak is köszönhető, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésből az ETO az egyetlen, amely négyet meg tudott nyerni. Hétvégi ellenfelünk a Siófok lesz, az NB I-es bajnokság sereghajtója, akik ellen fontos, hogy újabb három pontot zsebeljen be csapatunk.

Örömmel mondhatjuk, hogy egyre nő a csapat iránt érdeklődés, a szélső szektorokban olyan jól fogynak a bérletek, hogy ide jegyeket már csak korlátozott számban tudunk adni a mérkőzésekre. Azért érdemes bérletet venni, mert így biztos, hogy hét mérkőzést láthatnak a stadionban - a Videoton a Magyar Kupában kétszer is, a Diósgyőrt, a Ferencvárost, az MTK-t, vagyis sok rangadó vár ránk hazai pályán. Mindez azt jelenti, hogy aki bér letet vesz, az minimum 7-10 ezer forintot is spórol az, ahhoz képest, mintha minden mérkőzésre belépőjegyet váltana.

Csapatunk 30 éve nem nyert bajnokságot, most itt a remek alkalom, ehhez azonban a csapatot át kell, hogy lendítse az esetleges holtpontokon a szurkolótábor. Itt az alkalom, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre többen kilátogassanak az ETO Parkba, hiszen a listavezető - amely a legtöbb gólt szerezte a szezonban - hétről hétre közelebb kerülhet ahhoz, hogy álma valóra váljon.

A mérkőzés előtt minden szurkoló ingyen kezébe kapja a Kisalföld című napilapot, amelynek címlapján az ETO FC nagyméretű tavaszi csapatképe is megtalálható lesz. A Családi szektorban, az ETO Park Játszóházának munkatársa, Mühl Zsuzsa fogadja a gyerekeket, aki a mérkőzés ideje alatt különböző játékokat szervez a számukra. Az összecsapás szünetében a bérleteseknek megint lesz tombolasors olás, a melyen ETO-ereklyéket lehet majd nyerni. A nemzetközi Nőnap alkalmából a klub vezetése úgy döntött, hogy a hölgyek ezúttal ingyen tekinthetik meg a bajnoki találkozót. Ezenkívül a szomszédos Magvassy sportcsarnokban rendezendő futsal Magyar Kupa döntőjére belépőjegyet váltók is átruccanhatnak tikettjükkel a stadionba, az ETO-Siófok mérkőzésre nekik nem kell új belépőt váltaniuk.

Szurkolóink is készülnek a tavaszi hadjáratra, és egy fantasztikus video összeállítást készítettek ebből az alkalomból. Feltétlenül nézzék meg ezt a kisfilmet, mert ha megteszik, biztos, hogy eljönnek újra és újra a stadionba. Várunk mindenkit szombat este, hogy együtt egy lépéssel közelebb jussunk a végső célhoz.

Győri ETO FC - Siófok
2013. március 9. 18:30 ETO Park

HAJRÁ ETO!

Címkék: eto, mérkőzés, park, Sport, stadion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.