Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2013. Március 08. 10:48, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Győri ETO FC - Siófok

Győri ETO FC - Siófok

TISZTELT SZURKOLÓINK!

Szombaton este fél 7-kor első 2013-as bajnoki mérkőzését vívja az ETO Stadionban csapatunk. Kedvenceink már 9 pont előnnyel vezetik a tabellát, a remek bajnoki szereplés annak is köszönhető, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésből az ETO az egyetlen, amely négyet meg tudott nyerni. Hétvégi ellenfelünk a Siófok lesz, az NB I-es bajnokság sereghajtója, akik ellen fontos, hogy újabb három pontot zsebeljen be csapatunk.

Örömmel mondhatjuk, hogy egyre nő a csapat iránt érdeklődés, a szélső szektorokban olyan jól fogynak a bérletek, hogy ide jegyeket már csak korlátozott számban tudunk adni a mérkőzésekre. Azért érdemes bérletet venni, mert így biztos, hogy hét mérkőzést láthatnak a stadionban - a Videoton a Magyar Kupában kétszer is, a Diósgyőrt, a Ferencvárost, az MTK-t, vagyis sok rangadó vár ránk hazai pályán. Mindez azt jelenti, hogy aki bér letet vesz, az minimum 7-10 ezer forintot is spórol az, ahhoz képest, mintha minden mérkőzésre belépőjegyet váltana.

Csapatunk 30 éve nem nyert bajnokságot, most itt a remek alkalom, ehhez azonban a csapatot át kell, hogy lendítse az esetleges holtpontokon a szurkolótábor. Itt az alkalom, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre többen kilátogassanak az ETO Parkba, hiszen a listavezető - amely a legtöbb gólt szerezte a szezonban - hétről hétre közelebb kerülhet ahhoz, hogy álma valóra váljon.

A mérkőzés előtt minden szurkoló ingyen kezébe kapja a Kisalföld című napilapot, amelynek címlapján az ETO FC nagyméretű tavaszi csapatképe is megtalálható lesz. A Családi szektorban, az ETO Park Játszóházának munkatársa, Mühl Zsuzsa fogadja a gyerekeket, aki a mérkőzés ideje alatt különböző játékokat szervez a számukra. Az összecsapás szünetében a bérleteseknek megint lesz tombolasors olás, a melyen ETO-ereklyéket lehet majd nyerni. A nemzetközi Nőnap alkalmából a klub vezetése úgy döntött, hogy a hölgyek ezúttal ingyen tekinthetik meg a bajnoki találkozót. Ezenkívül a szomszédos Magvassy sportcsarnokban rendezendő futsal Magyar Kupa döntőjére belépőjegyet váltók is átruccanhatnak tikettjükkel a stadionba, az ETO-Siófok mérkőzésre nekik nem kell új belépőt váltaniuk.

Szurkolóink is készülnek a tavaszi hadjáratra, és egy fantasztikus video összeállítást készítettek ebből az alkalomból. Feltétlenül nézzék meg ezt a kisfilmet, mert ha megteszik, biztos, hogy eljönnek újra és újra a stadionba. Várunk mindenkit szombat este, hogy együtt egy lépéssel közelebb jussunk a végső célhoz.

Győri ETO FC - Siófok
2013. március 9. 18:30 ETO Park

HAJRÁ ETO!

Címkék: eto, mérkőzés, park, Sport, stadion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.