Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 06. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Győri kék hírek - Közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség...

Győri kék hírek - Közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség...

Több gépkocsi hátuljának ütközött az az ismeretlen, feltehetően kék színű motoros, aki május 04-én 18.00 óra és május 05-én 07.00 óra között Győrben, a Szőnyi Márton úton közlekedett. A Zöld utca irányába haladó ismeretlen fig

Lassítás nélkül hajtott Győr irányába annak az ismeretlen, feltehetően világos szürke, kombi járműnek a vezetője is, aki május elsején hajnali négy órakor a 85-ös főúton Enesén egy Fiat előzésekor nem tartott kellő oldaltávolságot, s gépkocsija elejével a Fiat hátuljának ütközött.

Ugyancsak a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül hajtott el Győrben, a Kálóczy téri Zátony elől április 28-án éjszaka annak a járműnek vezetője is, aki a szórakozóhely előtti korláthoz támasztott női kerékpár hátsó kerekének ütközött.

A Győri Rendőrkapitányság kéri azoknak a szemtanúknak a jelentkezését, akik a balesetekről érdemi információval tudnak szolgálni, tegyenek bejelentést személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, a 96/520-092; 96/520-094 telefonszámon hivatali időben, illetve a 107 vagy 112 ügyeleti számon.

Megfélemlített barátnőjét a lakásba zárta….

A kórház értesítette a rendőrséget, hogy a napokban egy 29 éves mosonmagyaróvári nő, testszerte zúzódásos sérülésekkel jelentkezett náluk ellátásra.
A nő elmondta, hogy 34 éves barátja, akivel viharos kapcsolatban élnek, bántalmazta őt. Munkából hazaérve ismételten vita, majd veszekedés alakult ki közöttük, melynek során a férfi megverte, személyes dolgait, iratait és ruháit pedig a kandallóban elégette.
A megfélemlített nőt ezután bezárta, nem engedte ki a lakásból, egy napig fogva tartotta. Dolgozni sem engedte, telefonját elvette. Aggódó édesanyja végül személyesen kereste lányát, ahol értesült a vele történtekről.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése miatt előzetes letartóztatása mellett folytatja a nyomozást.

Elütött egy idős asszonyt, majd továbbhajtott

A Győri Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt keresi azt a gázolót, aki sötét színű motorkerékpárjával szerdán 09 órakor Győr-Ménfőcsanak, Hegyalja úton, az útpadka mentén elütött egy 87 éves nénit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset helyszínén nem állt meg, adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A rendőrség várja azok jelentkezését (Győr, Zrínyi u. 54. tel.:
520-092, 520-000/12-33 mellék) akik a balesetet látták vagy az esetről információval rendelkeznek, tegyenek bejelentést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.