Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 25. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Győri kék hírek - Trükkös tolvajok

Győri kék hírek - Trükkös tolvajok

Trükkös tolvajok jártak egy kilencvenes éveikben járó házaspárnál Győrben az elmúlt napokban. Az ismeretlenek azzal az ürüggyel tértek be hozzájuk, hogy az önkormányzatt&

A konyhai szekrényen hagyott pénztárcával, s pár tízezer forinttal távoztak ismeretlenek egy idős asszony belvárosi lakásából. A duó vízügyi szakembernek adta ki magát, s a vízórák bemérést helyezte kilátásba. Víznyomás mérés helyett a könnyű pénzszerzést választották, s meglopták a nyugdíjas asszonyt.

Nyitott ajtók, hívatlan látogatók"...

Győr-belvárosi lakásából vitték el kéthavi nyugdíját annak az idős asszonynak, aki csupán húsz perce hagyta bezáratlanul otthonának ajtaját. A szomszédban időző kisnyugdíjas lakásajtaja előtt futott össze két idegennel, akik kedvesen arra figyelmeztették, hogy bejárati ajtaját nyitva felejtette. Miután lakásába visszatért akkor vette észre, hogy szekrényében már csak hűlt helye van gondosan megtakarított, kéthavi nyugdíjának.

A csukott, de nem zárt családi házba mentek be ismeretlenek Nagybácsán a délelőtti órákban. Az asszony a hátsó udvari épületben tartózkodott. A két idegen ezt kihasználva kutatta át lakását, s a megtalált mintegy kétszázezer forinttal menekült el a helyszínről.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.