Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 18. 08:30, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győri kórház: megvan a kivitelező! Június 1-jén írják alá a szerződést

Győri kórház: megvan a kivitelező! Június 1-jén írják alá a szerződést

Eredményesen zárult az „Infrastruktúra-fejlesztés a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, mint egészségpólusban" (TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0010) című fejlesztési projekt kivitelezőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési elj

Meglévő épületek felújítása, helikopter-leszállóhely építése, a lebontandó „C" épület és
a megszűnő Zrínyi utcai telephely berendezéseinek, orvosi eszközeinek áttelepítése tárgyában, melyre az előző nyílt közbeszerzési eljárás egyetlen érvényes ajánlatot adó ajánlattevőjét, az „S+K 2011" Konzorciumot (STRABAG-MML Magas-és Mérnöki Létesítmény Építő Kft-t és a KÖZGÉP Gép- és Fémszerkezetgyártó Zrt-t, mint közös ajánlattevőket) hívta meg.

A Konzorcium az ajánlattételi határidőre megtette ajánlatát, ezt követően négy tárgyalási alkalom következett. A tárgyalások elsősorban a megfelelő ajánlati ár elérésére irányultak, mivel az ajánlattevő a megyei önkormányzat rendelkezésére álló anyagi fedezet mértékéhez képest magasabb árat ajánlott meg. A tárgyalásokon az építési beruházást érintő valamennyi szakterület szakemberei jelen voltak annak érdekében, hogy a megegyezés ne sértse a szakmai szempontokat.

Az ajánlattevő 2011. május 13-án - nettó 6.619.000.000 forintban - jelölte meg végső ajánlatát, mely összeg már összhangban áll a rendelkezésre álló forrásokkal.

Az eljárás eredményének kihirdetésére 2011. május 17-én került sor, ami alapján kijelenthető, hogy a nyertes kivitelező az „S+K 2011" Konzorcium.

A vállalkozói szerződés megkötésre 2011. június 1-jén kerül sor, mely eseményre természetesen a sajtó képviselőit is nagy tisztelettel hívjuk és várjuk majd.

A munkaterület átadásának időpontja 2011. június 2., ezt követően a tényleges munkálatok is megkezdődnek és egészen 2012. december 15-ig eltartanak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kéri a betegek, a hozzátartozók és a környéken lakók megértését és türelmét a beruházással együtt járó kellemetlenségekért.

(gymsmo.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.