Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2011. November 19. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: Capital Communications

Győrött vasárnap gyalogtúrával várják az ötpróbázókat

Győrött vasárnap gyalogtúrával várják az ötpróbázókat

Aki a hétvégét az egészséges életmód jegyében a szabadban, sportolással töltené, november 20-án, vasárnap, Győrött 7,5-km-es, 15-km-es és 30-km-es gyalogtúrára reggel 8 órától 9-ig nevezhet.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 eddigi rendezvényein, az elmúlt félév során, 20 város 70 helyszínén, az első szegedi márciusi futás óta, alkalmanként több száz - összesen pedig több mint 40.000 - amatőr sportkedvelő állt rajthoz és teljesítette a gyalogló, futó és triatlon versenyszámokat különböző távokon az egészséges életmód jegyében. A versenysorozat végén a résztvevők közül nyolc szerencsés próbázót sorsolnak ki, akik személyesen élhetik át a világ legnagyobb sporteseményét, a jövő évi londoni ötkarikás játékokat. Az ötpróba sorozat most hétvégén, Győrött, gyalogtúrával folytatódik.

Az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 rendezvénysorozat 2011. március 1. és 2012. augusztus 31. között kerül megrendezésre havonta legkevesebb 20 szabadidősport-rendezvénnyel, amelyen már több profi egészséges életmódot támogató sportoló, Vajda Attila, az olimpiai bajnok kenus és Horváth Gábor, a világbajnok is részt vett. A közel másfél éves rendezvénysorozat alatt kiemelt figyelem övezi a fogyatékos sportolók részvételének biztosítását is, akiknek részvételi lehetősége a Magyar Paralimpiai Bizottsággal és a Fogyatékosok Nemzeti Sportszövetsége együttműködésével került kialakításra.

A jövő nyárig tartó sportrendezvény-sorozat az ősz során is rengeteg kellemes kikapcsolódási lehetőséget tartogat az ötpróbázóknak. Most hétvégén az ország több nagyvárosában is rajthoz állhatnak az amatőr ötpróbázók: Debrecenben, Győrött, Szekszárdon és Szarvason egyaránt gyalogtúrára kerül sor.

Aki a hétvégét az egészséges életmód jegyében a szabadban, sportolással töltené, november 20-án, vasárnap, Győrött 7,5-km-es, 15-km-es és 30-km-es gyalogtúrára reggel 8 órától 9-ig nevezhet a Pilinszky János Általános Iskolánál, a Jókai utca 21. alatt. A túra útvonala az iskolától indul, a résztvevők a turista jelzéseket követve a Csanak-Tényő dombvidék gyönyörű erdei útjain haladnak majd. A rajtnál mindenki útvonalleírással ellátott térképet kap.

Az ötpróbás versenyek részleteiről a www.otproba.hu oldalon tájékozódhatnak, az EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012 megújult facebook oldalán, a www.facebook.com/otproba-n pedig a próbakártyákra további bónusz pontok gyűjthetőek. Az otproba.hu oldalon regisztrált résztvevők a teljesítéseikért minden alkalommal extra pontokat kapnak, amelyek értékes sportszerekre, illetve különböző ajándéktárgyakra válthatóak be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 09:08, hétfő | Helyi

Elkezdték a fogvatartottak elszállítását a győri börtönből

A múlt héten kezdték átköltöztetni a 165 fogvatartottat a győri börtönből, a kiürítés folyamatosan zajlik.

2024. Augusztus 12. 08:11, hétfő | Helyi

Még köztünk van a szamárköhögés

Felgyorsult a szamárköhögés terjedése Magyarországon is.

2024. Augusztus 12. 07:13, hétfő | Helyi

Nem voltak fagykárok, több gyümölcs terem idén

Javult a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek kedvező helyzetértékelése 2024 második három hónapjában

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.