Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 10. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: BDO Magyarország Vagyonkezelő és Szolg.

Győrött nyílt elsőként vidéki irodája nemzetközi könyvvizsgáló cégcsoportnak

Győrött nyílt elsőként vidéki irodája nemzetközi könyvvizsgáló cégcsoportnak

A Győr városában és környékén működő jelentősebb vállalkozások első ízben érhetnek el nemzetközi könyvvizsgálói és tanácsadói szolgáltatásokat Budapesten kívüli irodában. A tavaly 3 százalékos növekedést elérő BDO Magyaro

A BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadó cégcsoport 1.460 millió forint konszolidált árbevétellel zárta a 2010-es üzleti évet, ami közel 3 %-os növekedést jelent az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Gerendy Zoltán, a BDO vezető partnere elmondta: „Húszéves működésünk egyik legnehezebb éve volt a tavalyi, ezért a növekedést és piacvezető helyünk megőrzését a magyar tulajdonú könyvvizsgáló és tanácsadó társaságok között nagy eredménynek tartjuk. Bár a globális és az országos gazdasági környezet továbbra sem kedvez a könyvvizsgáló hálózatoknak, ennek ellenére számos területen látunk lehetőséget a növekedésre.”

A bővülés egyik útja a hálózatépítés lehet, amelynek keretében a BDO ez év tavaszán Kelet- és Nyugat-Magyarországon együttműködési megállapodást kötött két regionálisan jelentős könyvvizsgáló társasággal. A Tóth Zoltán és Berta Péter által irányított WH Audit Kft Győrött és Zalaegerszegen, míg a Kusai Tamás és Papp Zoltán által vezetett I.K.Sz. 98 Könyvvizsgáló Kft. Debrecenben működtet irodákat.

Berta Péter, a győri iroda vezetője elmondta: „Immár BDO irodaként a hálózattól megszokott, magas színvonalú könyvvizsgálati és tanácsadási szolgáltatások teljes palettáját nyújtjuk anélkül, hogy Budapesten kellene felkutatni a nemzetközi tanácsadói hátteret. A győri és zalaegerszegi irodák megnyitásával karnyújtásnyira maradunk vidéki ügyfeleinktől, ami még közvetlenebb és színvonalasabb ügyfélkapcsolatot eredményez.”

„Kiváló kollégákat ismertünk meg mindkét társaságnál, akik várhatóan sikeresen fogják tovább erősíteni szakmai jelenlétüket mindkét régióban a BDO nemzetközi hálózati működéséből eredő szakmai ismeretek és nemzetközi háttér révén” – folytatta Gerendy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.