Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. Április 22. 07:25, vasárnap | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Győzelemmel hangoltak az öregfiúk

Győzelemmel hangoltak az öregfiúk

Szombaton délután – a Gyirmót – FTC II. NB II-es mérkőzés előjátékaként – megkezdte hét mérkőzésből álló tavaszi menetelését az ETO FC öregfiúk együttese.

A vendéglátók igazán nem bizonyultak barátságtalannak: jó hangulatú, sportszerű, helyenként érdekes mérkőzést vívtak a korábbi pályafutásukból egymást javarészt jól ismerő ellenfelek, és a helyiek igazán kitettek magukért a vendéglátást illetően is…

Változatos kezdetet követően az első nagy helyzet a mieink kapuja előtt maradt ki a 9. percben, s ahogy az ilyenkor lenni szokott, az esetet megúszó együttes büntetett, egy perc múlva Ördög góljával szereztünk vezetést. A volt ETO-s Süle a 19. percben még kiegyenlített, ám röviddel ezután egy jól eltalált távoli lövésből Peczár révén újra nálunk volt az előny, amelyet később a szünet után helyenként könnyed játékkal tudtak növelni a mieink. Mindkétszer a nagy kedvvel játszó Herczeg volt eredményes (32. és 47. perc), míg a másik kapunál kínálkozó lehetőségeket a kitűnő napot kifogó Berta kapus hiúsította meg. Csapatunk így győzelemmel hangolt a továbbiakra: legközelebb április 30-án, hétfőn 13 órakor Komáromban, a Czibor-sporttelepen lesz lehetősége nosztalgiafoci-bemutatóra.

ETO FC – Gyirmót 4-1 (2-1)

Gyirmót, 100 néző, vezette: Horváth Z.

ETO: Krass (Berta) – Puglits, Horváth D. (Szíjártó), Turbék, Virág – Peczár, Jäkl, Horváth P. (Kovács T.) – Ivanics (Székely), Ördög, Herczeg. Edző: Verebes József.

A mérkőzés góljait vasárnap megmutatjuk honlapunkon.

Címkék: ETO FC öregfiúk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 14:15, hétfő | Sport

Aranyos hétvége a Histo Cup-on!

A Vasárnapi futamokon nem találtak legyőzőre Kermor-os pilóták!

2024. Augusztus 12. 09:08, hétfő | Helyi

Elkezdték a fogvatartottak elszállítását a győri börtönből

A múlt héten kezdték átköltöztetni a 165 fogvatartottat a győri börtönből, a kiürítés folyamatosan zajlik.

2024. Augusztus 12. 08:11, hétfő | Helyi

Még köztünk van a szamárköhögés

Felgyorsult a szamárköhögés terjedése Magyarországon is.

2024. Augusztus 12. 08:03, hétfő | Sport

Gulyás aranyával zárult a magyar szereplés

Gulyás Michelle parádés teljesítményt nyújtva aranyérmet nyert, Guzi Blanka pedig a kombinált számban jelentősen előrelépve negyedik lett a párizsi olimpia öttusaversenyén, a magyarok ezzel az éremmel zárták az ötkarikás játékokat.