Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 09. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Győzelemre készül a válogatott

Győzelemre készül a válogatott

Győrben tartotta felkészülésének utolsó edzését a magyar női kézilabda válogatott. Görbiczék a sorsdöntő németországi elleni találkozó visszavágójára készülnek. Mint ismeretes, a magyar csapat az előző meccsen kétgólos vereség

Teljes erőbedobással készül Mátéfi Eszter csapata a németek elleni visszavágóra. Annak ellenére, hogy a lányok fáradtak az éves terheléstől, kivétel nélkül úgy gondolják, meg tudják verni a német válogatottat a győri mérkőzésen.

A Magvassy-csarnokban tartott sajtónyilvános edzésen a letámadást gyakorolták a magyar csapat tagjai. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány meg volt elégedve a csapata teljesítményével. Borkai Zsolt, a város polgármestere és a MOB elnöke győzelmet vár a csapattól a szombati meccsen. Elmondása szerint hatalmas erő van a lányokban és biztosan hozzák a hazai mérkőzést.

A szövetségi kapitány két új játékossal is erősítette a magyar válogatottat. A németek elleni találkozón szóhoz juthat Pastrovics Melinda és Mayer Szabina is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.