Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 26. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győzni utazik Pápára az ETO: a klub legendái is ott lesznek a lelátón

Győzni utazik Pápára az ETO: a klub legendái is ott lesznek a lelátón

A Győri ETO FC első csapata a nyolcadik helyen áll 33 ponttal. Kedden a 10. helyen álló pápaiakhoz látogatnak. A két csapatot mindössze két pont választja el egymástól. Szoros küzdelemre lehet számítani. Csertői Aurél érkezése óta az

Csertői Aurél a keddi találkozóra készülve az etofc.hu-nak elmondta: - Eddig hazai pályán tudtunk csak nyerni, meg kell fordítani ezt a tendeciát és idegenben kell nyernünk. A héten ehullajtottunk két nagyon fontos pontot, idegenbeli pontokkal kell a szereplésünkön javítani. A Pápa -bár legutóbb kikapott a Videotontól -otthon jól játszik, jó mérkőzésre számítok, ahová nyerni megyünk.

A Győri ETO FC tervezett kezdőcsapata: Stevanovic- Babic, Stanisic, Fehér, Totadze, Pilibaitis, Kiss, Dinjar, Dudás, Koltai, Aleksidze.

Cserék: Sánta, Ceolin, Trajkovic, Ji-Paraná, Ganugrava, Windecker, Völgyi

Sérültek: Bouguerra, Tokody, Nicorec, Szabó O., Djordjevic, Takács

- - -

Az ETO vezetői már több fronton is hangsúlyozták, hogy nyitni szeretnének a hagyományok, és a szurkolók felé. A klubnál bekövetkezett változások látványosak, és egyedülállónak tekinthetőek az NB I-ben.
A legszembetűnőbb változás az lehet, hogy a csapat új himnuszt kapott. Itt nem egy összedobott nótára kell gondolni: a Győri Filharmonikus zenekar játszotta fel a zenei alapot, amit Dobrády Ákos, és csapata komponált, és többek között Nagy Balázs színművész énekelt fel.
A további változásokról Horváth Cs. Attila mesélt a honlapunknak.
- Megalapítottuk az ETO Klubot, aminek a napokban már megvolt a második találkozója is - mondta Horváth Cs. - Terveink szerint ez egy zárt, százfős klub lenne. A hagyományokra építkezünk, olyan tagokra számítunk, akik sokat tettek a klubért támogatóként, játékosként, vezetőként. A célunk ezeknek az embereknek a megbecsülése. Ennek első jele, hogy mindegyiküknek átnyújtottunk egy bérletet. A jövőben közös szektorban tekinthetik meg a mérkőzéseket, beszélgethetnek, találkozhatnak. Válogatottakról, bajnokokról, MK-győztesekről van szó.
Az ETO Klub tagjai nem csak a hazai mérkőzésekre látogatnak el. A Lombard-Győr bajnokira külön buszt kapnak a legendák, és a Perutz-stadionban tekinthetik meg a találkozót, mivel a pápaiak külön ülőhelyeket biztosítanak nekik.

(etofc.hu, nb1.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.