Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. Augusztus 18. 09:17, csütörtök | PR

Ha wellness hétvége, akkor ide menjen el 2016-ban!

Ha wellness hétvége, akkor ide menjen el 2016-ban!

Évszaktól függetlenül sokan döntenek napjainkban a wellness hétvége kínálta remek kikapcsolódási lehetőségek mellett. Hazánk szebbnél szebb tájakkal várja a kikapcsolódni vágyókat -

és a gazdag gyógyvízi adottságoknak köszönhetően minden idegenforgalmi régióban több színvonalas fürdővárossal is találkozni.

A választás során a környék látnivalói mellett a rendelkezésre álló szálláshely típusok is döntő tényezőnek számítanak, de persze az árak sem elhanyagolhatóak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy még azok is szívesen elutaznak egy-egy wellness hétvége erejéig, akik munka vagy egyéb tényezők miatt hosszabb nyaralást nem terveznek. Magyarország turisztikailag frekventált területein a wellness szállodák mellett igényes apartmanok is várják a pihenni vágyókat, melyek kiváló felszereltséggel szolgálják a kényelmes, önfeledt kikapcsolódást.

Happy Lux Apartments Hajdúszoboszlón
Az európai viszonylatban is előkelő méretekkel rendelkező fürdőkomplexum bejáratától 100 méterre kap helyet a Happy Lux Apartments, amely rendkívül alacsony árakkal nyújt szálláslehetőséget. A konyhával rendelkező apartmanok négy fő számára biztosítanak szállást. A televízióval, klímával, jól felszerelt konyhával ellátott apartmanokhoz zárt parkoló áll rendelkezésre és természetesen az ingyenes Wi-Fi előnyeiről sem kell le mondani.

A közös udvaron kerti bútorok, valamint grillezési és bográcsozási lehetőséggel is találkozni, így az esték is hangulatosan tölthetőek a szállás közvetlen közelében. Wellness hétvége kapcsán remek választásnak bizonyul a szolgáltató hazánk talán legnépszerűbb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón.

Fenyőlak páratlan környezetben, Miskolc-Tapolcán
Az Északi-középhegység nem csak természeti értékekben gazdag, de remek fürdőhelyek, kirándulási lehetőségek és változatos tájak is várják az oda látogató turistákat. Hazaiak és külföldiek körében is igen keresett Miskolc-Tapolca és az ott megtalálható Barlangfürdő. A különleges környezetben teljes körű, testi-lelki felfrissülésben lehet részük a vendégeknek. A Fenyőlak vendégház egész évben áll a turisták rendelkezésére.

Az erdő alatt, csendes környezetben helyet kapott szálláshely szobájában egyszerre akár három fő is elszállásolható. A közeli Barlangfürdő kínálta lehetőségek mellett Lillafüred és a Hámori-tó, Tokaj és Aggtelek is számos programot kínál.

Veva Apartman Egerben
A történelem, a remek borok és persze a fürdőzés szerelmesei számára Eger kitűnő választásnak bizonyul. A páratlan szépségű város, valamint az ott megtalálható török emlékművek elérhető távolságban vannak a Veva Apartmantól. A szálláshely hat fő számára kínál igényes környezetet, méghozzá közvetlenül a Székesegyház szomszédságában.

A Szépasszony-völgy borospincéi mindössze tizenöt perc sétával érhetőek el, ráadásul főzési lehetőség is áll rendelkezésre az apartmanban. Wellness hétvége, vagy akár hosszabb távú tartózkodás esetére is remek választás az apartmanház, amely tökéletesen felszerelt, szolgálva ezzel a kényelmet.

Wellness hétvége Bükfürdőn, a Dávid Apartmanban
Bükfürdő a termálvíz gyógyító erejével várja azokat, akik legalább egy wellness hétvége erejéig a városba utaznának. A fürdőtől mindössze 200 méterre található a Dávid Apartman, ahol nyugodt környezetben hódolhatnak a vendégek a csendes pihenés élményének.

Igény szerint a közeli étteremben lehetőség nyílik reggeli és félpanzió igénybe vételére. A különbejáratú szobák az év minden időszakában elérhetőek, így legyen szó nyári kikapcsolódásról, vagy egy téli wellness hétvége szervezéséről, a bükfürdői Dávid Apartman családok, párok, baráti társaságok részéről is remek választás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 13. 10:32, szombat | PR

A fénykép előhívás korszerű, kreatív lehetőségei

A fotózás igen gazdag történelemre tekint vissza, a képek előhívásának lehetőségei azonban legalább annyit fejlődtek, mint rögzítési módjaik.

2024. Július 10. 14:19, szerda | PR

K&H: megindultak a magyar turisták, egyre népszerűbb a mobilos megoldás

már 11 százalékkal nőtt az utasbiztosítások száma az idén

2024. Július 09. 11:57, kedd | PR

K&H: sokkal nagyobb drágulást érzékelnek a fiatalok

a 19-29 évesek szerint 18 százalékos volt a májusi infláció, szemben a 4 százalékos tényadattal

2024. Július 05. 13:34, péntek | PR

K&H: a csalók a vakáció alatt is célba vehetik a gyerekeket

a biztonságos bankolás alapelveit épp úgy el kell sajátítani, mint a közlekedését