Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 12. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: Hair-Center Szépségszalon

Hair-Center Szépségszalon tavaszi ajánlata!

Hair-Center Szépségszalon tavaszi ajánlata!

A tavaszi megújulás és feltöltődés szalonunkban, kezdje nálunk a tavasz első napjait egy kis kényeztetéssel. Ajánljuk figyelmükbe akció és csomagajánlatainkat! Tavaszi megúj

Kozmetika: kiskezelés, arcmasszázs bőrtípusnak megfelelő célzott hatóanyaggal és pakolással, szempilla-, szemöldök festés, szemöldök igazítás
Fodrászat: hajhosszabbítás hajdúsítás 70 tincs 35-40cm-es prémium minőségű európai hajból hajfestéssel, kényeztető pakolással, kész party frizurával.
Kéz- és lábápolás: zselés műköröm vagy japán manikűr paraffinos kézápolás, pedikűr lábmasszázsal lakkozással.
Smink: 3D műszempilla mely a láthatatlan illesztésnek köszönhetően teljesen természetes hatást biztosít, alkalmi vagy nappali smink felső kategóriás dekor kozmetikumok felhasználásával
Thai masszázs: 60 perces eredeti tradicionális Thai masszázs
Stylist tanácsadás
Tavaszi megújulás csomag ára: 70.000.- Ft
Akciónk érvényes 2010. 04. 30.
Hajhosszabbítás hajdúsítás akciónk:
Hosszú dús haj már nem csak álom lehet. Szenzációs akciónk keretében jelentős engedménnyel szépülhetnek szalonunkban. Minden nálunk vásárolt prémium minőségű európai haj 39 cm hosszúságig, felhelyezésének munkadíja most csak
1 Ft

Ajánlatunkból:
38 cm- es prémium minőségű európai haj 70 tincs felrakással 30.000.-
35 cm- es prémium minőségű európai haj 70 tincs felrakással 27.000.-
35cm- es prémium minőségű európai haj 100 tincs felrakással 38.000.-
Ajánlatunk érvényes 2010.03. 31.

Szoláltatásaink:

Fodrászat:
Sok hölgy elégedetlen a hajával - nem elég dús, nem elég hosszú és még sorolhatnám. tlagosan hajunk havonta egy-két centimétert nő, de a hajfestés és egyéb vegyi anyagok használata károsíthatja a haj szerkezetét - főleg ha gyakran használunk hajvasalót is - és csak azt vesszük észre, hogy már megint festetnünk kell a hajunkat, de a hossza nem változik, mivel letörhet. Természetesen a mai technika lehetővé teszi a legkíméletesebb hajfestési módszereket magas minőségű alapanyagokat felhasználva, melyek csak fodrászszalonban elérhetőek.
Ilyen például az ózonos gőzbúra, melyben speciális csökkentett ammónia tartalmú festéket használva csupán 10 perc alatt kész a ragyogó, fényes hajszín. A hatás mechanizmusa a következő - a meleg gőz megnyitja a haj szerkezetét, eközben a hatóanyagok könnyebben bejutnak a hajba, majd az utolsó 3 percben az ózon visszazárja a hajszerkezetet, így a hajunk élettel teli, hidratált és tartósan pigmentált lesz. Ezen kívül használhatunk megfelelő hatóanyag kombinációkat a roncsolt hajszerkezet újjáépítésére, fejbőrkezelésre, korpásodás és túlzott zsírosodás megszüntetésére.

Hajhosszabbítás:
Manapság a hajhosszabbítási technikáknak köszönhetően a szép hajkorona nem álom, pár óra alatt megvalósítható az áhított dúsítás vagy hosszabbítás. Számos rögzítési technikát alkalmazhatunk - hajfelvarrás, keratinos hőillesztés, csomózás, de bármely módszert is használjuk, az első szempont, hogy saját hajszerkezetünknek megfelelő pótrészt válasszunk - így érhető el a legoptimálisabb természetes összhatás. Ezt követően a kiválasztott natúr festetlen európai póthajat szakértő kezek a kívánt színre festhetik.
Amennyiben a keratinos hőillesztést választjuk, ilyenkor tincsenként rögzítjük a pótrészt a hajtőhöz, vagy ha a hajfelvarrást, akkor egy fejrefonás alapra az előre felfűzött, tresszelt pótrészt öltjük a hajhoz.
Hajdúsítás esetén általában keratin-tincses technikát alkalmazunk és már 40-50 tincs - saját hajunk szerkezetével és hosszával megegyező - európai pót tincs beépítésével megsokszorozhatjuk hajmennyiségünket, s ezzel sokkal dúsabb hatást érhetünk el, valamint könnyebben formázható, alakítható frizurát készíthetünk.
Hosszabbításkor 45-60 cm-es 80-100 tincs vagy 3-4 sor európai haj felhasználásával akár derékig érő, dús hajzuhatagunk lehet. ltalában két és fél, háromhavonta szükséges újrarögzíteni a hajtőhöz, mivel a saját hajunk is növekszik. Természetesen minden alkalommal, mikor a lenövés megköveteli és le kell szedni a pótrészt, ugyanazt a póthajat tesszük vissza, így a kiadás is jóval kevesebb, mint az első felhelyezéskor.
Kezelése teljesen megegyezik a saját hajunkon elvégzett kezelésekkel, festhető, vasalható, formázható, de mivel már nem élő haj, ezért a kiszáradástól óvni kell - hajápoló termékek, hajbalzsam, hajvégápoló olaj használatával, így hordási időtartama körülbelül másfél év.

3D műszempilla

A 3 D műszempilla nem csak dúsító és méretnövelő hatású, hanem valós térbeli élményt nyújt, amit mindenki saját maga is tapasztalhat, hiszen egy lágy szellőt nem lehet összehasonlítani egy ostorcsapással. Viselete kényelmes, súlytalan, egybeolvad a saját szempillával.
A vendég igényeit és a legoptimálisabb lehetőségeket figyelembe véve választjuk ki a megfelelő méretű pillákat. Ezt követően alátét felhelyezése után zsírtlanítjuk a szemkörnyéket és egyenként egy szál műszempillát ragasztunk egy természetes pillához speciális műszempilla ragasztóval, így elkerüljük az összetapadást és saját szempillánk ívét követve arányosan meghosszabbítjuk és dúsítjuk. Egy szemnél többféle méretű pillát használunk és 40 60 szálat ültetünk be amely természetes szempillánkkal megegyező vagy vastagabb szálú is lehet legtermészetesebb hatás érdekében.
Eltávolítása: szakember által könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel.
Tartóssága megegyezik saját szempillájának élettartamával mely 4-6 hét.

Tradicionális thai masszázs.
A Thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló, ősi távolkeleti masszázs, melyet nemzedékről nemzedékre tanítják. Ezt a természetes közérzetjavító módszert sajátította el thai nemzetiségű masszőrnőnk kiváló minősítéssel a Hagyományos Orvoslási Iskolában Thaiföldön. A thai masszázs alapvetően eltér az európaitól, úgynevezett szárazmasszázs, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajat, krémet.
Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával, masszázsruhán keresztül. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, az egy - két órás masszázs során minden testrészen, a lábujjaktól a fejünk búbjáig végigmegy a masszőr, aki a tenyerén, ujjain, kézfején kívül a könyökét, térdét, talpát is használja masszírozásra. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a feszültség oldását, felfrissíti, regenerálja a fáradt testet egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. Továbbá nyugtató, vérkeringés-és közérzetjavító hatása, pozitívan hat a belső szervek működésére.

Thai masszázs különösen ajánlott:
ltalános megelőző kezelésként, ülő munkát végzőknek, mozgásszegény életmódot folytatóknak, reumatikus és izületi panaszok esetén, stresszes életmód, alvásproblémák esetén, sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek.
A Thai masszázst tilos alkalmazni súlyos szívbetegeknek, magas vérnyomás esetén vagy daganatos betegségben szenvedőknek, csontritkulás, műízület- protézis, pikkelysömörös, övsömörös, vagy fertőző bőrbetegség esetén.
Viszértágulatos felületeket nem szabad mélyen masszírozni. Terhesség esetén váll - fej- kézmasszázs ajánlott.

Masszázs fajták

TRADICIONLIS TELJES TESTMASSZZS:
A masszázs a talajon elhelyezett matracon történik fekvő illetve ülő testhelyzetekben. A masszázshoz adunk egy kényelmes,könnyű váltóruhát, melyet a vendég a masszázs előtt átvesz. A thai masszázs során az egész testet kezelik sajátos koreográfia szerint, fejünktől a lábujjakig. A thai masszázs nem téveszthető össze semmiféle erotikus masszázzsal. A kezelés időtartalma 1-2 óra.

LB S KZ MASSZZS:
Masszázsfotelben történő, a talp reflexológiás pontjait stimuláló masszázsból kiindulva halad felfelé a teljes lábon majd ezt a felső végtagok kezelése követi. Feszültségoldó, nyugtató, vérkeringés-és közérzetjavító hatású, pozitívan hatnak a belső szervek működésére. A thai kéz és lábmasszázs alkalmával különböző thai krémeket és gyógynövényes olajokat is felhasználnak a kezelés során. A kezelés időtartalma 0.5-1 óra.

HERBL MASSZZS:
Thaiföldi gyógynövényeket tartalmazó felmelegített vászonzsákkal történő masszázs. A hő által gyógynövények könnyebben felszívódnak és kifejtik jótékony hatásukat. Méregtelenít, enyhíti az izmok fájdalmait, a fáradtságot serkenti a vérkeringést. A kezelés időtartalma 1-2 óra.

OLAJOS MASSZZS:
A thai masszázsnak nyugatias változata az olajos masszázs. Nagyban hasonlít a tradicionális thai masszázshoz, de a csúszós bőr miatt bizonyos elemek kimaradnak belőle. Azoknak főleg ajánlott akik most szeretnénk megismerkedni a thai masszázzsal, mivel ez a masszázs fajta gyengédebb változata a tradicionális thai masszázsnak. Gyógynövényolaj felhasználásával történik mely tartalmaz különböző fűszernövényeket, citrusféléket-, és aromákat és így a klasszikus thai masszázs és az olajos masszázs kiváló kombinációja által még hatásosabb lesz az eredmény. Az olajos masszázs fokozza az immunrendszer működését, segíti a salakanyagok és toxikus anyagok lebontását. Hatásai: relaxáló, nyugtató, egészségmegelőző és fájdalomcsillapító hatású. Kiválóan alkalmazható mozgásszervi panaszokra ízületi problémákra, meszesedésre, reumatikus megbetegedésre, alvászavarokra. A masszírozás masszázságyon történik A kezelés időtartama egy-két óra.

Bejelentkezés: 06707769324 Hair-Center Szépségszalon Győr Fehérvári u. 3.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.