Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2017. Augusztus 24. 15:13, csütörtök | Helyi

Hajápolási tanácsok nyárra

Hajápolási tanácsok nyárra

Hajunkat számos külső káros hatás éri, nincs ez másképpen a nyári időszakban sem.

Ezért érdemes különös figyelmet fordítanunk nyáron is a hajápolásra, hiszen a nap káros sugarai a hajakra igencsak negatív hatással lehetnek, így nem árt pár fontos lépést betartani hajunk szépségének megőrzése érdekében. A nyári napsugarak különösen szárító hatást érnek el, ezt akkor is fokozzuk, ha hajszárítóval próbáljuk megszárítani hajunkat. Ezért inkább válasszuk a természetes száradást, hiszen a meleg idő is hozzásegít ahhoz, hogy tincseink pillanatok alatt megszáradjanak. Fontos külön fejezetet szentelni a hidratálásnak is, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is megfelelően táplálni kell a hajat. Ennek érdekében igyunk sok folyadékot, ezáltal elősegítjük hajunk hidratálását. Ugyancsak hasznos nyáron hajpakolást használni, legalább heti egyszer, Aromax Ricinusolajos Hajpakolással, amely argánolajat tartalmaz, hajmosás előtt használjuk, és meglátjuk, mennyire lenyűgöző lesz a végeredmény.

Az üzletekben rendkívül divatos kalapokra lelhetünk a nyári szezonban, amelyek a nap káros sugarai elől segítenek megmenteni hajhagymáinkat. Könnyedén beszerezhetsz egyet te is, így egyszerre élvezheted a napsütést. Használjunk fényvédőt szabadon engedett hajunkra, vagy tápláló permetet. Az Aromax testpermet hajápolásra is kiválóan hatásos! Különösen száraz hajra használhatod akár minden nap, értékes összetevői biztosítják hajadat a megfelelő gondoskodásról.


Újfent teret hódít az aromaterápia, amerikai és nyugat-európai mintára már a 90-es évek elején kezdődött el hazánkban is. Az Aromax Zrt. ennek bevezetésében és megismerésében kiemelkedő szerepet játszott. Elsődleges célja volt a magas minőségi követelményeknek való megfelelés. Zsíros olajok, illóolajok, aromaterápiás kozmetikumok, levegőillatosítók gyártását szorgalmazta. Különböző fürdőolajok, natúrkozmetikumok és masszázsolajok szerepelnek a kínálatban, a fejlesztés célirányos így választék folyamatosan bővül. Folyamatosan kapcsolatot ápolnak a wellness-gyógyászati ágazatban dolgozó szakemberekkel, a vásárlók igényét megpróbálják szem előtt tartani, így az aromaterápiát széles körben hirdetik és népszerűsítik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.