Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2024. Augusztus 29. 09:13, csütörtök | Helyi

„Hazai” horgász nyerte az emlékversenyt

„Hazai” horgász nyerte az emlékversenyt

A Szigetköz Horgász Egyesület múlt hétvégén rendezte meg a 46. id. Sinkó Lajos nyílt emlékversenyét Ásványrárón a Béka-éren,az Árvai-záráson és környékén. Főleg keszegfélét lehetett fogni.

A versenyre 5 kategóriában 15 egyesület 43 versenyzője nevezett. A versenyt szép napos időben sikerült megrendezni. A fogási eredmények az előző évihez hasonlóan alakultak. Idén is a keszegfélék domináltak. A legtöbb halat fogó Steininger Dávid, a Szigetköz HE versenyzője vihette haza az aranyérmet és a verseny vándorserlegét.

Szép eredmények születtek a két botos felnőtt kategóriában is, ahol ifj. Csapó György (Szigetköz HE) fogta a legtöbb halat.

A legnagyobb halért különdíjakat ajánlott fel Zalán Barnabás, melyet felnőtt kategóriában Sipos József (Hegyeshalmi HE), ifi kategóriában Takács Ádám (Szigetköz HE), gyerek kategóriában Hatos Dávid (Gyárvárosi HE), női kategóriában Müller Panka (Szövetség HE) vihetett haza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 09:16, péntek | Helyi

A határ túloldalán is tiltakoznak egy vitnyédi menekülttábor ellen

Hans Peter Doskozil burgenlandi kormányzó arról írt bejegyzésében, hogy a média a Deutschkreutzhoz közeli Vitnyéden menekülttáborról kialakításáról számolt be

2024. Szeptember 27. 08:10, péntek | Helyi

Óriási tömeg ünnepelt együtt az ETO Park Szolgáltató & Élményközpontban

2024. szeptember 20-án több ezer ember részvételével zajlott az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont Grand Opening rendezvénye, melyen a résztvevők együtt ünnepelték meg az Élményközpont teljes megújulását.

2024. Szeptember 27. 07:13, péntek | Helyi

Hol folytatják az eddigi városvezetők?

Az utolsó közgyűlést követően biztosan változni fog a városvezetés. Számba vettük, hogy a polgármesterről, illetve az alpolgármesterekről mit lehet tudni a folytatást illetően.

2024. Szeptember 26. 09:16, csütörtök | Helyi

Árvíz után: óriási kár a faanyagban és a vadállományban

Az elmúlt napok, hetek eseményeit meghatározta a többhetes kánikula után érkező Borisz ciklon, majd a nyomában járó árhullám. Akár többezer köbméter faanyagot is elvihetett az ár a Kisalföld Erdőgazdaság Zrt. területéről.