Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Március 18. 08:41, csütörtök | Helyi

HZHOZTEJ, AMIT MINDENKI SZERET! - Rendkívüli akicó!

HZHOZTEJ, AMIT MINDENKI SZERET! - Rendkívüli akicó!

A Viktória Delicat & Cafe Cserpes franchise mintabolt a héten rendkívüli akciót hirdetett! Olvassa el figyelmesen, mert ez nnek szól!

j szolgáltatásunk részeként szeretnénk megjutalmazni mindazokat, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal, és kipróbálják házhozszállítási szolgáltatásunkat. Akik az elmúlt időszakban törzsvásárlóink lettek a házhozszállítás során, mindannyian arról számoltak be, hogy rendkívül elégedettek az általunk kínált szolgáltatással. Mivel Győrben és környékén még újdonságnak számít ez a fajta házhozszállítás, ezért szeretnénk segíteni a döntésben azoknak, akik már olvastak róla, de még nem éltek a lehetőséggel, vagy azoknak is, akik csak most olvasnak róla először.

A bevezető akció, mely szerint minden 1000Ft feletti rendelést díjmentesen kiszállítunk, még természetesen él, és ennek kiegészítéseként most azoknak, akik a héten rendelnek először nálunk házhozszállítást, azoknak 5% kedvezményt adunk az első rendelésből. Ki sem kell tennie a lábát otthonról ahhoz, hogy akciók után vadásszon pénztárcája érdekében. Házhoz visszük önnek az akciót, és mellé garantáltan egészséges és magyar termékekkel töltheti fel éléskamráját!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.