Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. Augusztus 25. 00:30, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp augusztus 26-tól

Heti horoszkóp augusztus 26-tól

Kos:

Könnyen lehet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, ami miatt örömödben legszívesebben táncra perdülnél. A munkahelyeden is jó dolgok várnak: a munkádat szépen megfizetik, egy kolléga miatt pedig kifejezetten jól érezheted magad a bőrödben. Ha egészségügyi problémával küszködsz, ne aggódj, mert gyorsan a gyógyulás útjára léphetsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha az utazást nem tudod elhalasztani, köss biztosítást és légy nagyon óvatos!

Bika:
Ha még nem vagy szerelmes, ez most megváltozhat: a szerelem édes angyalkája talán végre a válladra ül. A szerelem érzése óriási energiával láthat el, ennek hatására pedig még azt is meg tudod oldani, amihez eddig sem kedved, sem erőd nem volt. Bármennyire is ragaszkodsz a régi, jól megszokott dolgokhoz, itt az ideje, hogy változtass. Ha nem teszed, akkor a sors fog olyan helyzetbe hozni, aminek nem fogsz nagyon örülni…

Ikrek:
Megeshet, hogy felbukkan valaki a múltadból. Ennek hatására talán régen elfelejtett dolgok is az eszedbe juthatnak, és talán még a könny is megcsillanhat a szemedben. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor most olyan valakire tehetsz szert, aki jól és viszonylag olcsón dolgozik. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad kevésbé elfogadó, amivel az idegeidre mehet. Légy vele türelmes! Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Rák:
Olyan dolog megbeszélésére kerülhet a következő napokban sor, ami neked nagyon fontos. Megeshet, hogy találkozol valakivel, akivel akkora összhangban leszel, hogy szinte a mondatait is be tudod majd fejezni. Most érdemes a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert még az is lehet, hogy olcsóbban juthatsz hozzá a rég áhított dolgokhoz. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak nagyobb szüksége lehet rád. Baráti kapcsolat működése rajtad múlhat.

Oroszlán:
A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, ami talán váratlanul ér, de ami miatt a boldogságban úszhatsz. Anyagilag is nagyon jól járhatsz, ezért a környezetedben többen gondolhatják rólad azt, hogy szerencsés embernek születtél. Ha szülő vagy, fontos, hogy a csemetédre ne erőszakold rá az akaratodat. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed hajlamos lehet a túlzásokra, esetleg nem törődik azzal, amivel szerinted kellene. Maradj türelmes vele!

Szűz:
Ezen a héten a jövőd foglalkoztat igazán. Az, hogy mit és hogyan kellene megtenned a sikerért. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Adódhat egy olyan váratlan lehetőség is, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert nagyon jól járhatsz vele. A szerelmi kapcsolatokban olyan esemény történhet, aminek hatására a viszonyotok erősebbé válhat. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy engedékenyebb.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakul ki nehezen kezelhető helyzet az életedben. Megeshet viszont, hogy régi probléma megoldására kínálhat a sors olyan lehetőséget, ami talán meglep téged. A szabályokat tartsd be, mert bírságveszélyes ez a hét. Hivatalos ügyek bonyolítására kiváló ez az időszak, sőt ingatlannal kapcsolatos dolgaidat is most kellene rendezned, mert jó lehetőséget csíphetsz meg.

Skorpió:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, hogy neked a csodálkozástól talán még az állad is leesik. De az is lehet, hogy olyan valakit sodor az utadba az élet, aki elvarázsol, és aki jó tanácsot ad, amit érdemes is lenne rögtön megfogadnod. Baráti kapcsolatok közül lesz, ami fontosabbá válik, és lesz, ami talán meg is szűnik. Ingatlanügylet bonyolításakor idegtépő helyzet is kialakulhat.

Nyilas:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan váratlan helyzetek, amelyek miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző. Az ötleteidet írd le, mert nem mindegyik megvalósítására kínál a sors azonnal lehetőséget. A felettesedről vagy jót mondj, vagy meg se szólalj! Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor bátran lépj a tettek mezejére. Egészséged megőrzésére fordíts nagyobb figyelmet!

Bak:
Ha jogi problémád van, akkor a sors lehetőséget kínál ennek a rendezésére. Ha szülő vagy, gyermeked most sokkal nyitottabb, olyan dolgokat is meg tudsz vele beszélni, amire korábban nem volt lehetőséged. Termékeny ez a hét, ezért ha szeretnél valamit elérni, aktivizáld magad, de hagyj időt a szórakozásra, pihenésre is! Foglalkozz például egy olyan hobbival, ami tökéletesen kikapcsol. Ha utazol, kisebb kellemetlenségre van kilátás, de összességében jól sikerülhet.

Vízöntő:
Most érdemes ingatlannal, bankkal, hagyatékkal, vagy társulással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha valaki tartozik neked, itt a ragyogó alkalom, hogy megszerezd mindazt, ami a tiéd. Rokon olyan dologgal állhat elő, hogy neked a csodálkozástól még az állad is leeshet. Ha vannak titkaid, vigyázz rájuk, mert ha napvilágra kerülnek, abból óriási botrány lehet. Ha házas vagy, társad anyagi ügyei is a figyelmed középpontjába kerülhetnek.

Halak:
A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad rokonságában nehezen elfogadható helyzet jön létre. De az is előfordulhat, hogy életed párja olyan javaslattal áll elő, amelyet jobb lesz, ha nem utasítasz el azonnal. Gondold végig, mert így rájöhetsz, hogy ezt a dolgot meg kellene valósítani. A szerelmi viszonyokban a kedvesed olyasmit mondhat, ami nagyon is a kedvedre lehet. A felettesedről olyasmi foroghat a fejedben, aminek nincs valóság alapja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.