Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. December 29. 08:39, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp december 30-tól

Heti horoszkóp december 30-tól

Kos:

Összességében pompás heted lehet, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkában, megélhetésben olyan lehetőség adódhat, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Most érdemes anyagiakkal kapcsolatos ügyeket is bonyolítani, mert az életnek ezen a területén nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, így ha lehetséges, akkor halaszd el az utazást.

Bika:
Ezen a héten mindennél nagyobb figyelmet kellene szentelned az egészségedre, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet. De az is lehet, hogy több időt kell eltöltened egészségügyi intézményben, ahol olyan helyzet alakulhat ki, amely a türelmedet is próbára teszi. Megeshet, hogy régi téma kerül terítékre, esetleg valaki besározza a nevedet. Ha jogi problémád van, ennek a végére pont kerülhet. Utazás jól sikerülhet.

Ikrek:
A házasságokban, régi együttélésekben pillanatok alatt alakulhat ki idegtépő helyzet. Lehet, hogy a kedvesed olyan mondatokra ragadtatja magát, hogy te még azon is elgondolkozol, van-e értelme az együtt maradásnak. Megeshet, hogy a környezetedben több az ideges, türelmetlen ember, ők pedig hatással lesznek a kedélyállapotodra. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, a dolgok jól alakulhatnak. Banki, biztosítási ügyeket most érdemes intézned.

Rák:
A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki: az is lehet, hogy akivel az elmúlt évben fasírtban voltál, azzal a személlyel újra kiássátok a csatabárdot, aminek nincs sok értelme, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolod. A házasságokban, régi együttélésekben viszont a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt a a kapcsolatotok szorosabbá válik. Felbukkanhat egy olyan személy, aki boldoggá tehet.

Oroszlán:
A munkában, megélhetésben nagyon is jól alakulhatnak a dolgaid. Még az is lehet, hogy olyan változás következik be, amely miatt a környezetedben hirtelen több lesz a hízelgő, kedves személy. Ám, ha szülő vagy, akkor változtatni kell az életeden: át kéne szervezned a napjaidat, és talán segítséget kérni valakitől. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, sőt még az is lehet, hogy a kapcsolat végére pont kerül. Akivel most hoz össze a sors, ne tervezz hosszú távra!

Szűz:
A szerelem ege vakítóan kék lehet: akivel most hoz össze a sors, azzal a karma erős szálai köthetnek össze. A meglévő viszonyokban is olyan esemény történhet, amely miatt a kapcsolat szorosabbá válhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat a figyelmed középpontjába. Olyan esemény is történhet, amelynek hatására úgy érezheted, Isten a tenyerén hordoz. Rokonaiddal azonban vita alakulhat ki.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy kopogtat a múlt az ajtódon, és olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyről talán egy ideje már el is feledkeztél. Ezen a héten a családi kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak. Megeshet, hogy a család létszámában változás következik be. Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy óvatos! Előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás kihoz a sodrodból. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig!

Skorpió:
Remek kommunikáció jellemzi majd a következő napokat. Megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a hatására nagyszerű lelkiállapotba kerülsz. Most lenne érdemes a fontosabb dolgokat megbeszélni. Ha párkapcsolatban élsz, a társad életében olyan változás következhet be, amely a jövőjére nagyon jó hatást gyakorolhat. Viszont a párod, vagy egy közeli hozzátartozójának az egészségére jobban kellene ügyelni. Pénzedre vigyázz!

Nyilas:
A munkád során furcsa helyzet alakulhat ki: megeshet, hogy egy kollégával nagyon jól kijössz, míg egy másikkal összeakasztod a bajszodat. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely előtt döbbenten állsz majd, sőt talán még egy könnycseppet is elmorzsolsz a szemed sarkában. Anyagi ügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet az örömre. Egyszerűen értesz a pénzcsináláshoz, amit valaki nagyon irigyelhet…

Bak:
A szerelem édes angyalkája ezen a héten a válladra telepedhet. De az is lehet, hogy akivel korábban kibékíthetetlen ellentét volt közöttetek, azzal most minden tisztázódik. Jó lenne, ha nem mesélnéd el senkinek a titkaidat, mert könnyen negatív élmények érhetnek. Érdemes lenne új hobbiba kezdened, vagy a meglévővel többet foglalkoznod, mert ezzel most különösen feltöltheted az energiaraktáraidat.

Vízöntő:
Megeshet, hogy egy kapcsolat megmérettetik, és bizony könnyűnek találtatik. Ne hullass könnyeket, hanem gondolj arra, hogy azért lesz vége, mert már nem tudtok egymásnak semmit sem adni, és nem tudjátok egymást fejleszteni. Megeshet, hogy olyan titok is a tudomásodra jut, amely miatt a csodálkozástól még az állad is leesik. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amelyre nem vagy felkészülve. Valami elromolhat, ami jól felbosszant.

Halak:
Ha dolgoznod kell, akkor ehhez most kevesebb kedvet érezhetsz. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedhet. Nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen kommunikálj, mert ezen most sok múlhat. Egy kapcsolatnak nagyon sokat köszönhetsz. Rokonnal nem szabadna közös ügyletbe kezdeni, mert olyan konfliktus jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Váratlan találkozás boldoggá tehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.