Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. Február 16. 08:18, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp február 17-től

Heti horoszkóp február 17-től

Kos:

Összességében pompás heted lesz, amikor olyan dolog is megvalósulhat, amelyre már egy ideje vágyakozol. A házasságokban, régi együttélésekben kisebb súrlódásra kell készülni, elsősorban azért, mert a társad rád kívánja kényszeríteni az akaratát. Ha szerelemről van szó, akkor megeshet, hogy olyan valakit találsz őrülten vonzónak, akivel az élet nem lesz könnyű. Pénzügyek terén kettős helyzet jöhet létre: váratlan bevételre és kiadásra is sor kerülhet.

Bika:
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Megeshet, hogy olyan szituáció alakul ki, amely miatt az életet kissé nehéznek érzed majd. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, nagyon vigyázz rá, mert most nagy esély van arra, hogy amit féltve őriztél, az napvilágra kerül. A kapcsolatoknak sokat köszönhetsz, talán olyan valaki tolja a szekeredet, akiről nem is gondoltad volna. Egészségedre jobban ügyelj!

Ikrek:
A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz el. Mivel ezen a héten sikeresen kommunikálsz, érdemes lenne előadnod az elképzeléseidet, mert a felettesednél nyitott fülekre találhatsz. Ha az életeden változtatni szeretnél, akkor ennek is most jött el az ideje. Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. A környezetedben van egy olyan személy, aki csalódást okozhat. Műtéti beavatkozás jól sikerülhet.

Rák:
Még az is lehet, hogy olyan konfliktus alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. Az lenne a legjobb, ha nem ragaszkodnál az elképzeléseidhez, hanem most az egyszer másokhoz igazodnál. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletes lehet közöttetek a harmónia. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dolgokat mondhat (esetleg korábban olyasmit követett el), amivel mindkettőtöket nehéz helyzetbe hozhat. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy amiben eddig hittél, amit jónak tartottál, arról most éppen az ellenkezője lesz a véleményed. Előfordulhat viszont, hogy éppen ezen események hatására változtatsz majd a korábbi terveiden. Megeshet, hogy tanulás során nehéz helyzet alakul ki, de az is, hogy egészségügyi intézményben kell eltöltened némi időt. Váratlan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

Szűz:
A szerelmi életed változatosan alakulhat: lesz, amiben nagy lehet közöttetek az összhang, de lesz, amiben nem értetek majd egyet. Az lenne a legjobb, ha a pénz tabu téma lenne ezen a héten, ugyanis ez lehet az esetleges nézeteltérések egyik fő oka. Viszont ha elkerülitek a témát, akkor nem lesz okotok panaszra. Megeshet, hogy akivel eddig nem ápoltál jó viszonyt, azzal most közelebb kerültök, és jól megértitek egymást.

Mérleg:
Arra kellene ügyelned ezen a héten, hogy senkire se kényszerítsd rá az akaratodat. Próbálj meg inkább egy kicsit a háttérbe húzódni, és akkor a dolgok úgy alakulnak majd, ahogyan szeretnéd. Különösen azért, mert a társadnak megvan a maga baja, amivel most meg kell küzdenie. A munkában jó teljesítményt nyújthatsz, sőt az is lehet, hogy kollégával közös nevezőre juttok egy fontos témában. Egészségedre és testi épségedre jobban kellene vigyáznod.

Skorpió:
A magánéletedben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Még az is lehet, hogy a szerelmi viszonyokban olyan nagy lesz közöttetek az összhang, hogy az összebútorozás is szóba kerül. Viszont a munkában kommunikációs problémák merülhetnek fel. Lehetséges, hogy valaki elragadtathatja magát, és ezzel kinyitja a bicskát a zsebedben. Előfordulhat, hogy valaki miatt át kell szervezned a hétköznapjaidat, és nem mennek majd a dolgok a megszokott rutin szerint.

Nyilas:
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, gyermekeddel történhet olyan dolog, amely miatt hajlamossá válhatsz az aggodalomra. Beszélj vele őszintén, légy nyitott a mondandójára, és akkor segíteni is tudsz neki. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel meg is célozhatod a kukát. A sors olyan váratlan lehetőséggel „kínálhat meg”, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod.

Bak:
A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet, és talán olyan valakivel hoz össze a sors, akivel tökéletes lehet közöttetek az összhang. A családtagok között viszont van valaki, akivel nem lesztek közös nevezőn. Nem érdemes most ingatlannal kapcsolatos ügyet intézni, mert később sokkal jobb feltételek adódhatnak. Megeshet, hogy jogi probléma alakul ki, ezért érdemes lenne egy ügyvédet felkeresned.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy úgy vonzódik ezen a héten a pénz hozzád, mint mágnes a vashoz. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal fontos dolgot beszélhetsz meg, és talán egy vita végére is pont kerülhet. Nagyon oda kell viszont figyelned a kommunikációdra, mert olyasmit mondhatsz, amivel önmagad alatt vághatod a fát. Ha van titkolnivalód, akkor nagyon vigyázz rá, mert egyik pillanatról a másikra kiderülhet, és óriási cirkusz lehet belőle.

Halak:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden zavaros, nehezen elfogadható helyzet jön létre. De arra is nagy esély van, hogy valaki a hátad mögött aknásítja a terepet. Megeshet, hogy életed párjának rokonsága olyan dologgal áll elő, amelyet nehezen tudsz kezelni. Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak, kár érhet. Váratlan találkozásra és hirtelen adódó lehetőségre bólints rá. Egy régi egészségügyi probléma kialakulására van esély.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.