Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. Január 12. 07:43, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp január 13-tól

Heti horoszkóp január 13-tól

Kos:

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt idegessé válhatsz. Rád egyáltalán nem jellemző az irigy viselkedés, de most olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy ez az érzés áthullámzik a lelkeden. Ennek elsősorban a pénz lehet az oka. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad rokonság miatt válhat a hangulatod nyomottá. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, aki miatt örömödben fülig ér majd a szád.

Bika:
Még az is lehet, hogy baráti kapcsolatban olyan esemény történik, amely miatt az elégedettség érzése járja át a lelkedet. De az is lehet, hogy önként sietsz valakinek a segítségére, és ezért nem vársz hálát. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed nem hazudik, amikor azt mondja, hogy minden idejét és energiáját lefoglalja a munkája. A házasságokban a társad rokonsága miatt válhatsz feszültebbé, ám összességében eredményes heted lesz.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz el. Az is lehet, hogy hirtelen úgy alakul a helyzet, hogy azt jól ki tudod használni, és az adódó lehetőségből a legjobbat hozod ki. Megeshet, hogy orvosi vizsgálatra, vagy műtéti beavatkozásra kerül sor, de az is lehet, hogy egy régi probléma újul ki, ezzel pedig többet kell majd foglalkoznod a jövőben. Minden esély meglesz arra, hogy egyéjszakás kalandba bonyolódj…

Rák:
A házasságokban, régi együttélésekben nehezen kezelhető helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy útjaitok elválnak egymástól. Érdemes barátokkal megosztani a problémáidat, hiszen tőlük olyan tanácsokat kaphatsz, melyeket ha megfogadsz, az életed boldogabb kerékvágásban folytatódhat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és tanulmányi siker is feldobottá tehet.

Oroszlán:
Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésedre kellene koncentrálnod. Lehet, hogy olyan változás történik az életedben, amelyre nem vagy felkészülve, és amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökik. Előfordulhat, hogy egy kollégával kiásod a csatabárdot, de az is megeshet, hogy a munkában olyan átalakulás történik, amely miatt szorongóvá válsz. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, jó időben, jó kezekben leszel.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologra adhatja a fejét, amely miatt egyik csodálkozásból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelyet eddig talán el sem tudtál képzelni. A szerelem egén azonban viharfelhők tornyosulhatnak: meglehet, hogy a kapcsolatod megmérettetik és bizony könnyűnek találtatik. Ha szülő vagy, csemetéddel most nehezebben jössz ki.

Mérleg:
Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedik. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társadnak búcsút intesz. De az is lehet, hogy a társad anyagi jellegű dolgainak megbeszélésére kerül sor. Légy türelmes, hiszen lehet, hogy éppen a te segítségedre van most a legnagyobb szüksége. Ingatlanügylet bonyolítására is sor kerülhet, sőt az is előfordulhat, hogy költözni fogsz.

Skorpió:
Megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik, de az is előfordulhat, hogy a meglévő szerelmi kapcsolatokban történik váratlan, ám örömteli esemény. A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs probléma ütheti fel a fejét. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb! Ha szülő vagy, gyermeked miatt kellemetlen helyzet jöhet létre, de ezt szerencsére jól tudod kezelni.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változás történik, amelyre nem voltál felkészülve. De az is megeshet, hogy kolléga viselkedése miatt nyílik ki a bicska a zsebedben. Talán olyan átszervezésre kerül sor, amely érzékenyen érint téged is. Pénzedre jobban ügyelj, mert kár érhet, netán olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Viszont rokonnal nagyon jól kijöhetsz, sőt ingatlannal kapcsolatos ügyet is most kellene bonyolítanod.

Bak:
A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik társad egzisztenciális gondjai, de az is előfordulhat, hogy furcsa helyzet alakul ki: megeshet, hogy a kedvesed nem látja kristálytisztán a jövőjét, ettől válhat borússá a hangulata. Lehet, hogy a gyermekeddel kapcsolatban alakul ki egyik pillanatról a másikra őrjítő helyzet. Előfordulhat, hogy a felettesed bonyolult szituációba kerül, ez pedig a te munkádra is rányomja a bélyegét.

Vízöntő:
Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz: értesz a pénzcsináláshoz, és akár hogy olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Ez jó hatással lehet a kedvedre. Viszont a rokonságod körében olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nehezebben tudsz kezelni, esetleg szorongóvá is válsz miatta. A következő időben gyermek állhat majd a figyelmed fókuszában, aki miatt talán még a napjaid is másként alakulnak.

Halak:
Rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző, amikor akár korszakalkotónak nevezhető ötletek is kipattanhatnak a fejedből. De az is megeshet, hogy ami másnak kár, az neked haszon. A rokoni viszonyokban feszültség alakulhat ki, amellyel szemben teljesen tehetetlen leszel. Viszont a baráti kapcsolatokban olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt örömödben talán föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Váratlan találkozás szintén felvillanyozhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.