Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Január 27. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp január 28-tól

Heti horoszkóp január 28-tól

A Bika jól kijön a felettesével, a Szűz a nemszeretem feladatokat is jól el tudja látni, a Vízöntő a kapcsolatainak köszönhetően most előnyös helyzetbe kerülhet!

Kos:

A héten a legfontosabb feladat a nyugalmadnak a megőrzése. Különösen igaz ez, ha a munkahelyedről, a felettesedről van szó, aki olyan dologgal állhat elő, amely miatt pillanatok alatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Kedvez viszont az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, illetve érdemes most befizetni, lefoglalni későbbi utazást. A házasságokban is több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint.

Bika:
Ha vannak titkaid, azokra nagyon kellene vigyáznod, mert napvilágra kerülhetnek, és óriási botrány lehet belőle. Megeshet, hogy amire már egy ideje vágyakozol, várakozol, abból most derülhet ki, hogy nem lesz semmi. A sikeres kommunikáció hetének is bátran nevezhető a mostani, amikor főleg a munkával, megélhetéssel, a feletteseddel kapcsolatban érhetsz el rendkívül jó eredményt.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy olyan valakivel akaszthatod össze a bajszodat, akivel nagyon nem kellene. De megeshet, hogy olyan valaki okozhat csalódást, akiben maradéktalanul megbíztál. A saját érdekedben nem kellene megosztanod a gondolataidat, véleményedet azzal a közösséggel, amelynek a tagja vagy. A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhettek át mindketten.

Rák:
A környezetedben van olyan személy, akinek a viselkedése miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. A munkában, megélhetésben történhetnek változások, amelyek nem biztos, hogy a kedvedre lesznek. A párkapcsolatokat átmenetileg nehézzé teheti a féltékenység vagy a birtoklásvágy. Kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Egészségi probléma felütheti a fejét.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiről úgy gondolhatod, a lelki társad. De az is megeshet, a szerelmi kapcsolatok fordulnak komolyra. Olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek balzsamot jelenthetnek a lelkedre. A munkában viszont olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehezebbnek érezheted az életet. Előfordulhat, hogy kolléga viselkedése miatt bosszankodsz.

Szűz:
Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. De az is lehet, hogy minden energiádat megmozgatod, a nagyobb nehézségeket is vállalod, csak hogy a kedvére tegyél. A szerelmi kapcsolatokban kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amelyek nehézzé tehetik a viszonyokat. Kollégával viszont nagyon jól kijöhetsz, és a nemszeretem feladatot is jól el tudod látni.

Mérleg:
A szerelmi kapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre, és olyan megállapodásra kerülhet sor, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt jöhet létre feszültség. De az is lehet, hogy a környezetedben van olyan személy, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Jó hír juthat a fülecskédbe, ami feldobottá tehet.

Skorpió:
A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, hogy a hajad az égnek állhat. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és a saját érdekedben, mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig. Így kerülheted el, hogy olyat mondj, amivel magad alatt vághatod a fát. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Baráttal fontos téma kerülhet megbeszélésre, ami feldobottá tehet.

Nyilas:
Ezen a héten kevésbé leszel szerencsés, ha pénzügyekről és szerelemről van. Megeshet, hogy a viszonyodban a feszültség az anyagiak miatt alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel is közelharcot kell vívnod, amelyet lehet, hogy nem nyersz most meg. Viszont a munkával, megélhetéssel kapcsolatos kommunikáció során olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek.

Bak:
A héten több a kétszínű, hazug, pletykás személy a környezetedben, akikkel szemben tarts hét lépés távolságot. Így kerülheted el, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amit nagyon nem szeretnél. Megeshet, hogy rokonnal alakulhat ki vitás helyzet, amelyben kölcsönösen megbánthatjátok egymást. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Titkos viszonyba is belemehetsz…

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked állhat elő olyan dolgokkal, hogy te egyik ámulatból talán a másikba eshetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha te engedékenyebben viselkedsz. A kapcsolatoknak köszönhetően olyan előnyös helyzetbe kerülhetsz, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat.

Halak:
A munkában, megélhetésben alakulhatnak ki olyan dolgok, amelyek miatt örömöt érezhetsz. Megeshet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat. Viszont a pénzedre most jobban kellene vigyáznod, mert kár érhet. Baráttal, nagyon jó ismerőssel ne kezdj semmiféle közös ügyletbe, mert biztos lehetsz benne, hogy kihasználhatnak. Hivatalos ügyek intézésére jó ez a hét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.