Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Június 23. 08:12, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp június 24-től

Heti horoszkóp június 24-től

Kos:

Ha pénzről van szó, óvatosabbnak kellene lenned! Semmiképpen se adj ki most olyan dologra, ami nem éri meg az árát! A szerelmi kapcsolatodat átmenetileg nehézzé teheti, ha nyomást gyakorolsz a társadra. A békesség kedvéért légy engedékenyebb életed párjával. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely negatív hatással lehet az anyagi helyzetedre.

Bika:
Megeshet, hogy a saját hibádból anyagi veszteség ér. Talán megpróbálnak becsapni, és így pénzt kihúzni a zsebedből. Vigyázz, mert valami az életedben túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Balesetveszélyes ez a hét, ne rohanj, ne kapkodj! Ingatlannal kapcsolatos ügyet érdemes most bonyolítani, utazást pedig lefoglalni. Őrizd meg a nyugalmadat a rokonaiddal szemben!

Ikrek:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal most kicsit nehezebb lehet az élet, mert talán olyan dologhoz ragaszkodik, amin te szeretnél változtatni. Felbukkanhat egy olyan ismerős az életedben, akitől az idegeid megfeszülhetnek. Az lenne a legjobb, ha nem törődnél vele és nem pazarolnád rá az energiádat. Megeshet, hogy olyan átláthatatlan helyzet jön létre, amelyből valaki segítségével találhatod meg csak a kiutat.

Rák:
Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért ha utazol, légy különösen elővigyázatos! A pénzedre és az értéktárgyaidra ügyelj jobban és semmiképpen se adj lehetőséget arra, hogy elveszítsd őket. A párkapcsolatodban engedékenyebbnek kellene lenned, így a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Munkahelyeden zavarossá válhat a helyzet.

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy a munkában olyan helyzet jön létre, ami miatt égnek áll majd a hajad. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és ne mondj olyat, amit később megbánhatsz, vagy amivel anyagilag nehéz helyzetbe hozod magad. A szerelmi kapcsolatodban a kedvesed hajlamossá válhat a túlzásokra. Te vagy az, aki észhez tudja téríteni őt, és így elkerülhető a csalódás.

Szűz:
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden zavaros helyzet alakul ki, amikor hirtelen azt sem tudod, ki, kivel van. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangzanak el, amelyekkel nem tudsz megbarátkozni és zavar a tisztánlátásban. A szabályokat tartsd be, különben anyagilag nehéz helyzetben találhatod magad. Megeshet, hogy a postás olyan értesítéssel csenget, amitől ideges leszel. A gyermeked viszont örömet szerezhet.

Mérleg:
Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet, aminek hatására fogalmad sincs, hogyan kellene viselkedned a környezeteddel. Megeshet, hogy valakiről, akiben eddig megbíztál, váratlan dolog jut a füledbe. Emiatt talán vége is szakadhat a kapcsolatnak. Kedvez az idő ingatlanügy bonyolításának. Ha rokonnal fasírtban vagy, ideje tisztázni a helyzetet, hidd el könnyebbé válik majd az életed.

Skorpió:
A munkahelyeden döbbenetes helyzet jöhet létre. Az lenne a legjobb, ha most senki mellett sem foglalnál állást, így elkerülheted, hogy emiatt később kellemetlen helyzetbe kerülj. Az is lehet, hogy a környezetedben váratlanul felbukkan egy olyan személy, aki miatt át kell gondolnod a terveidet, és aki felkavarhatja az állóvizet. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad az agyadra mehet. Légy türelmesebb!

Nyilas:
Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyben megkérdőjelezed a jövőd, és amely megnehezíti az életed. Az anyagi ügyeid azonban jól alakulhatnak. Előfordulhat, hogy olyan bevételre teszel szert, amiből tartalékot tudsz majd képezni az előtted álló időszakra. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dologgal állhat elő, amely felborzolhatja az idegeidet.

Bak:
Megeshet, hogy a munkahelyeden olyan szituáció jön létre, amelyet nehezen tudsz kezelni. Különösen, hogy most körömszakadtáig ragaszkodsz olyan dolgokhoz, amelyeknek már lehet, hogy lejárt az ideje. A környezetedben valaki talán úgy hazudik, mint a vízfolyás. Nagyon figyelj most a munkádra, mert ha hibát vétesz, a feletteseddel akár komolyan össze is különbözhetsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy őszinte!

Vízöntő:
A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor fejezd ki magadat világosabban és egyértelműbben. Ha viszont őrjítő helyzet jön létre, számolj el tízig, mielőtt megszólalnál. Megeshet, hogy a családodban van olyan személy, akin hiába próbálsz segíteni. Ha ő nem akarja, nem tehetsz semmit. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, gyermekeddel nem könnyű most az élet.

Halak:
Soha nem volt még aktuálisabb a régi közmondás, miszerint „ne szólj szám, nem fáj a fejem”. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol villámcsapásként érhet egy váratlan helyzet kialakulása. Megtörténhet, hogy a felettesed munkavégzése és hanyagsága miatt feszült napokat élsz meg. Maradj nyugodt és ne kritizáld most őt, ezzel elkerülhetsz egy komolyabb konfliktust. Utazás jól sikerülhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.