Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Március 10. 07:57, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 11-től

Heti horoszkóp március 11-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a kedved szerint történhetnek a dolgok. Ha van már olyan terved, amelyet régóta dédelgetsz, akkor eljött a pillanat: előadhatod, mert most nyitott fülekre találhatsz. A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha nem szállsz szembe a társaddal. Különösen, hogy olyan ügyben alakulhat ki feszültség, amelyet te képtelen leszel kezelni.

Bika:
A munkában, megélhetésben a dolgok úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd. Rendelkezel kellő erővel, hogy mindent elérj, amit szeretnél, amit már korábban elterveztél. A kapcsolatok is fontos szerepet játszhatnak most az életedben, mert talán éppen a protekciónak köszönhetően kerülsz irigylésre méltó helyzetbe. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, ha tanulsz, jó formában lehetsz.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben a kedved szerint alakulhatnak a dolgok. Ha párkapcsolatban élsz, akkor jól tennéd, ha az elképzeléseidet és a terveidet nem osztanád meg a társaddal, mert olyan tanácsokat kaphatsz, amit ha megfogadsz, elindulhatsz a lejtőn. Most érdemes, bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket intézni. Titkos ügybe bonyolódhatsz, amitől az elégedettség érzését tapasztalod meg.

Rák:
Ezen a héten bátran szövögethetsz komolyabb, nagyobb terveket is, mert sorsszerű támogatásban lehet részed. De az is megeshet, hogy amire már egy ideje vágysz, azt most teljesül. Lehet, hogy a titokban tartott szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jön létre, de nem kell aggódnod, az esetleges veszekedés kirobbanása után édes lesz a kibékülés. A házasságok, régi párkapcsolatok szorosabbá válhatnak. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj!

Oroszlán:
A házasságokban, régi együttélésekben kisebb nézeteltérés alakulhat ki. Mivel kevésbé tudsz hatást gyakorolni a társadra, jobban jársz, ha nem bonyolódsz bele a vitába. Tartsd szem előtt a régi mondást, miszerint okos enged… Előfordulhat, hogy kialakul egy betegség, de az is megeshet, hogy orvosi vizsgálatra kerül sor, de ne izgulj, jó kezekben leszel A munkában nagyszerű eredményeket érhetsz el.

Szűz:
Összességében pompás heted lehet, amikor talán még a legmerészebb, vagy a legrégebbi terved is valóra válik. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában leszel, ezért az életnek ezen a területén sikert sikerre halmozhatsz. A munkahelyeden a dolgok azonban másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd. Talán megfordul a fejedben a változtatás gondolata. Ne tétovázz, áldás van rajtad! Bátorság, lépj a tettek mezejére!

Mérleg:
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, amelynek elsődleges oka talán te magad vagy. Megtörténhet, hogy olyan dologgal állsz elő, amely nem fog tetszeni a partnerednek. Ha szeretnéd elkerülni a vitát, akkor neked kell a kedvesedhez alkalmazkodnod. Megeshet, hogy egy régi ügynek a végére pont kerül, különösen, ha anyagiakkal is kapcsolatos ez az ügy. Bírságveszélyes a hét, tartsd be a szabályokat!

Skorpió:
Még az is lehet, hogy olyan valaki érez irántad rajongást, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Előfordulhat az is, hogy a meglévő viszonyokban olyan téma kerül terítékre, amely miatt más színben látod majd a világot és benne a saját helyedet. Rokonnal szemben kedvesebbnek és türelmesebbnek kellene lenned. Ha pénzről van szó, nem állsz a helyzet magaslatán, még az is lehet, hogy saját hibád miatt kár ér.

Nyilas:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad minden idegszálával a munkára, megélhetésre koncentrál, ahol most olyan változások zajlanak, amely hatással lehet az ő kenyérkeresetére is. Ezért légy vele sokkal türelmesebb és megértőbb! A te pénzügyeid alakulása jó hatással lehet a biztonságérzetedre, sőt megeshet, hogy olyan pénz üti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgoznod.

Bak:
Összességében jó heted lesz. Még az is lehet, hogy valaki önként tolja szekeredet előre. Viszont ez a siker nem mondható el a pénzügyeidben. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, ne adj ennek most hangot, mert úgy sem változik semmi, maximum a felettesedet haragítod magadra. A szerelmi életed felpezsdülhet. Még a régi kapcsolatokban is felvillanyozó esemény történhet. Vigyázz magadra, balesetveszélyes a hét!

Vízöntő:
Ezen a héten minden idegszáladdal a pénzügyeidre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén furcsa helyzet jöhet létre. Lehet, hogy valamit félreértesz és ez veszteséghez vezethet. Rokonnak szüksége van a szeretetedre és támogatásodra. Ez még akkor is így van, ha ő közben éppen ennek az ellenkezőjét hangsúlyozza. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Halak:
Nincs értelme ízléssel kapcsolatos vitába belemenni, mert csak az energiádat pazarolod. A felettesed hajlamos a túlzásokra, olyan dologgal állhat elő, ami miatt döbbenten állsz majd az események előtt. Az lenne a legjobb, ha a pénzügy most tabu téma lenne, így kerülheted az irigységet, a rosszindulatot. Társad olyan dologgal állhat elő, amivel az agyadra megy majd…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.