Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Március 24. 08:32, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 25-től

Heti horoszkóp március 25-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Semmi értelme nyíltnak és őszintének lenned ezen a héten, mert most könnyen megbánhatsz vele valakit. Csak magad alatt vágod a fát a véleményed kinyilvánításával, hiszen ezzel az ellenségeid táborát gyarapíthatod. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a társadnak problémái adódhatnak a munkahelyén, sőt egészségi gondjai is lehetnek, ez pedig nagymértékben befolyásolhatja a hangulatát. Légy kérés nélkül a segítségére! Vásárlást halassz el!

Bika:
Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely talán az első pillanatban ledöbbent és értetlenül állsz a történtek előtt. Ha pénzről van szó, akkor óvatosabbnak kellene lenned, mert felesleges kiadásaidat később meg is bánhatod. Baráti kapcsolatban elsősorban miattad alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt akár búcsút is inthettek egymásnak, lesz viszont olyan barát, akivel közelebb kerülhettek egymáshoz.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben felemás helyzet jöhet létre. Lesz olyan dolog, amelyet a felettesednél könnyen keresztül vihetsz és szuper eredményeket érhetsz el, ugyanakkor lesz olyan is, amivel most nem kellene előhozakodnod, mert nem igazán fogsz célba találni a főnöködnél. Ha egészségi problémád van, akkor itt az ideje, hogy orvoshoz fordulj! Nem kell félned, mert az esetleges beavatkozás jól sikerül majd.

Rák:
Olyan esemény történhet, amely mélyen elgondolkodtat, sőt megváltoztatja a véleményedet azokban a dolgokban, amelyekhez eddig körömszakadtáig ragaszkodtál. A szerelmi viszonyokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Az is lehet, hogy felbukkan az ex-ed, de jegyezd meg: minden azon múlik, hogy te mit szeretnél!

Oroszlán:
Még az is lehet, hogy valaki megtolja a szekeredet, ennek pedig a munkában láthatod hasznát. Talán olyan izgalmas változások következnek be a megélhetésedben, amely miatt a föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Megeshet, hogy egy olyan dolog jut a tudomásodra, amely teljesen megdöbbent és hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. Mi tudjuk: hallgass a megérzéseidre!

Szűz:
Ezen a héten minden azon múlik, hogy te mit szeretnél, ugyanis a környezeted most maximálisan hozzád alkalmazkodik. A munkahelyeden viszont olyan nehézségek alakulhatnak ki, amelyek hatással lehetnek az anyagi helyzetedre is. Ha a változtatás gondolatával kacérkodsz, akkor ezt most inkább felejtsd el, mert csak csöbörből vödörbe kerülhetsz. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Mérleg:
Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod ezen a héten, mert a sors lehetőséget kínál arra, hogy előnyös helyzetbe kerülj. Mindennél fontosabb most az egyértelmű kommunikáció, jobb, ha tudod, hogy senki sem fogja kitalálni a gondolataidat. Váratlanul olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben nem tudod, hogy mit tegyél. Kérj tanácsot attól a személytől, akiben vakon megbízol és aki eddig is támogatott.

Skorpió:
Ha szülő vagy, akkor most a gyermeked körül foroghat az egész világ. Nagyon fontos, hogy világosan fejezd ki magadat, mert félreértésre kerülhet sor, ennek hatására pedig a dolgok talán bosszantóan alakulnak majd körülötted. A házasságokban, régi párkapcsolatokban felemás helyzet jöhet létre, az egyik pillanatban őrjítő a hangulat köztetek, míg a másikban kifejezetten nyugtató. Baráttal légy megértőbb és ha tudsz, segíts rajta!

Nyilas:
Megeshet, hogy olyan élményekben lesz részed, amelyek miatt a föld felett lebegsz majd örömödben. De az is előfordulhat, hogy a korábbi erőfeszítéseknek most érik be a gyümölcse. Ha pénzről van szó, szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, de még az is lehet, hogy olyan összeg üti a markodat, amely jó hatással lesz a biztonságérzetedre. A munkahelyeden váratlan esemény következhet be.

Bak:
A kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani. Megeshet, hogy olyan téma kerül terítékre, amely kényes számodra. Lesz, akivel még egy régi témában is dűlőre juthatsz, de lesz olyan is, akivel feszült pillanatokba bonyolódhatsz. A kapcsolatoknak nagy hasznát veheted most, ismeretségi körödnek köszönhetően ugyanis előnyös helyzetbe kerülhetsz. De vigyázz, mert emiatt az irigyeid száma is megduplázódhat.

Vízöntő:
Gondolataid a pénz körül foroghatnak ebben az időszakban. Megeshet, hogy olyan lehetőséged adódik, amellyel növeled majd a bevételeidet. Lényeges azonban, hogy senkivel ne oszd meg az anyagiakkal kapcsolatos gondolataidat, így elkerülheted az irigy és rosszindulatú megnyilvánulásokat. Rokonnak olyan gondjai támadhatnak, amelyben nem tudsz segíteni, ezért jobb, ha most nem is adsz tanácsokat.

Halak:
A megérzéseid ezen a héten tökéletesen működnek, ezért az ész helyett inkább az ösztöneidre hagyatkozz. Lelkileg sokkal érzékenyebb lehetsz, mint általában, emiatt olyan dolgon is megsértődhetsz, amelyet máskor talán észre sem vennél. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, illetve ha valaki nagyon tetszik, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy a tettek mezejére lépj. Vigyázz magadra, balesetveszélyes ez a hét!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.