Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2019. Március 03. 07:41, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp március 4-től

Heti horoszkóp március 4-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

Varázslatos lehet ez a hét, hiszen több vágyad is valóra válhat. Elsősorban a munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt örömödben a föld felett lebegsz néhány méterrel. Olyan pénz is ütheti a markodat, amelyért nem kellett keményen megdolgoznod. A környezetedben több olyan személy van, aki annyira irigy rád, hogy még egy pohár vízben is képes lenne megfojtani. Ne vedd őket komolyan!

Bika:
Még az is lehet, hogy olyan események történnek veled, amelyek hatással lesznek a jövődre. Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ezért senki sem csodálkozik a környezetedben azon, hogy mindent elérsz, amit csak szeretnél. Megeshet, hogy valaki olyan dolgot hoz a tudomásodra, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Valaki kellemes meglepetést szerezhet neked a héten, amitől boldognak érzed magad.

Ikrek:
Lehet, hogy amire már egy ideje vágyakozol, az most teljesül. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a segítségével pontot tehetsz egy olyan ügy végére, amely már jó ideje foglalkoztat. A felettesednél most kellene az ötleteiddel előállnod. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad anyagi ügyeinek alakulása jó hatással lehet a viszonyotokra.

Rák:
Népszerűbb lehetsz, mint eddig bármikor. A figyelem fókuszába kerülhetsz, emiatt aztán többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni, remélve, hogy a sikeredből egy cseppet ők is átélhetnek. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha a szerelmi életed eddig eseménytelen volt, akkor most itt is átalakulás várható.

Oroszlán:
Soha nem volt még annyira aktuális a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Törődj többet az egészségeddel és ne sajnáld a pénzt arra, ami arra szolgál, hogy jól érezd magad a bőrödben! A munkában, megélhetésben a dolgok a kedved szerint változhatnak. Érdemes bankkal és biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Egyéjszakás kalandra lehetőség nyílik.

Szűz:
Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is előfordulhat, hogy felbukkan egy régi ismerős, talán az egykori kedvesed, akivel szívesen újrakezdenéd a románcot. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok szorosabbá válik. Érdemes lenne belevágni egy új hobbiba, mert ezzel nemcsak lazíthatsz, de feltöltheted az energiaraktáraidat is.

Mérleg:
Ha vannak titkaid és nem szeretnéd, hogy azok napvilágra kerüljenek, akkor nagyon vigyázz kinek, mit mondasz el, főleg, ha úgy érzed, hogy ha ezek kitudódnak, könnyen botrányba keveredhetsz. Érdemes bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, sőt családtaggal kapcsolatos probléma is megoldódhat. Kolléga kedvessége meglephet.

Skorpió:
A magánéleted ege vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki feledteti veled a korábban elszenvedett csalódásokat, és akivel tökéletes harmóniában leszel. A meglévő párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt a viszonyotok izgalmasabbá válik. Régi téma is terítékre kerülhet, amelynek a végére most végre pontot tehettek. Baráti kapcsolatot becsüld meg, mert szükséged lehet rá a jövőben.

Nyilas:
A munkában sikereket érhetsz el, sőt egy kolléga segítségére is számíthatsz. De az is lehet, hogy új feladatot kell elvégezned, amelyhez most nagyobb kedvet érzel majd, mint máskor. A siker felvillanyoz, főleg, hogy pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglesz az örömre. Még az is megeshet, hogy tartalékot képzel mostanában. Ingatlanügylet bonyolításának is kedvez az idő. Ha szülő vagy, gyermeked most jobban hallgat rád.

Bak:
A szerelem központi téma lesz nálad ezen a héten. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel kezdetben kölcsönös szimpátia, később pedig erős vonzás alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elégedettséget érezhetsz. Pénzügyek tekintetében minden okod meg lehet az örömre, mert végre megkapod azt, amire már egy ideje fáj a fogad. Most bármihez adod a neved, sikert érhetsz el.

Vízöntő:
A környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Előfordulhat, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyért nem kellett keményen megdolgoznod. Rokonnak nagy szüksége van a támogatásodra, a biztatásodra. Ingatlannal kapcsolatos ügyeket is most kellene bonyolítanod, mert sikeres lehetsz benne.

Halak:
A lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel ezen a héten. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel rögtön azonos hullámhosszra kerültök és pillanatok alatt megtaláljátok a közös hangot. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak, különösen egy régi barátság. Olyan találkozásban lehet részed, amely talán hatással van a párkapcsolatod alakulására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.