Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. November 24. 07:02, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu/

Heti horoszkóp november 25-től

Heti horoszkóp november 25-től

Kos:

Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé, ne rohanj, ne kapkodj! De nem csak megsérülhetsz, hanem anyagi veszteség is érhet. A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért érdemes lenne arra hallgatnod, amit az ösztöneid súgnak. A munkában, megélhetésben olyan lassú változások vehetik kezdetüket, amelyek jó hatással lehetnek a jövődre. Külföldi utazás másként alakulhat, mint ahogyan szeretnéd. Feletteseddel szót érthetsz.

Bika:
A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet. Ám amilyen gyorsan kialakul ez a szituáció, olyan gyorsan meg is oldódik. Kettőtök viszonyára jó hatást gyakorolhatnak az anyagiak. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményeket érhetsz el. Nagyon fontos, hogy rokon életébe ne szólj bele, hagyd, hadd járjon a maga útját!

Ikrek:
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan helyzet alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. De az is lehet, hogy kolléga viselkedik gyerekesen. Mivel azonban remekül tudsz kommunikálni, nincs olyan szituáció, amelyet ne tudnál ügyesen kezelni, és a feletteseddel is mindent meg tudsz beszélni. Az is lehet, hogy a főnököd olyan dologgal áll elő, amitől örömödben a fülig ér a szád. Betegség könnyen ágynak dönthet.

Rák:
Előfordulhat, hogy a munkahelyeden átszervezés történik, ez pedig a te munkádat is érintheti. A szerelemi életedben olyan esemény történhet, amelyet talán el sem mersz hinni, és fel is teszed magadnak a kérdést: mindez velem esik meg? Az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a jövőben összekötöd az életedet. A meglévő kapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Oroszlán:
A rokonaid között talán van olyan személy, akivel nem könnyű az élet, ráadásul megeshet, hogy éppen az illető magatartása miatt alakul ki feszültség más hozzátartozóval. A munka során olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a jövődre. Ha változtatni szeretnél, akkor most kellene a tettek mezejére lépned, mert pompás lehetőségeket csíphetsz meg. Megeshet, hogy valakivel olyan beszélgetést folytatsz, amelynek hatására jól érezheted magad a bőrödben.

Szűz:
Olyan váratlan esemény történhet, amely keresztülhúzhatja a számításaidat. De az is megeshet, hogy találkozol valakivel, aki egészen elképesztő dologról számol be neked, ennek hatására pedig elgondolkozol a saját életeden, sőt, talán még a jövődön is. Ha még nem vagy szerelmes, most olyan valaki tűnhet fel a színen, aki miatt talán gyorsabban ver a szíved. A házasságokban, régi együttélésekben a társad sokat tesz a kapcsolatotokért.

Mérleg:
Ezen a héten a pénz állhat figyelmed középpontjában. Nem kell viszont aggódnod, mert a váratlan kiadások mellett váratlan bevételek is üthetik a markodat. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, és a kedélyállapotod is jó irányba változhat egy érdekes munkának köszönhetően. Az egészségedre viszont jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Érdemes lenne ingatlanügyletbe is belevágni, mert az életnek ezen a területén nagyon jól járhatsz.

Skorpió:
A házasságokban, régi együttélésekben olyan változások történhetnek, amelyekre talán nem is számítottál. Ahol gyermek is van, ott a csemete érdekeit tarthatjátok szem előtt, és emiatt most nagyobb erőfeszítéseket is kell tennetek társaddal. Érdemes lenne a hobbiddal többet foglalkoznod, mert ez tökéletesen kikapcsolhat. Kulturális esemény is jó hatást gyakorolhat rád: feltöltheti a lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Nagyobb vásárlást most bonyolíts!

Nyilas:
Megeshet, hogy olyan váratlan helyzet jön létre, ami miatt át kell szervezned a napjaidat, és amelyek emiatt teljesen más kerékvágásban folytatódnak. Az is lehet, hogy valaki fantasztikus dologgal rukkol elő. Előfordulhat, hogy most minden idegszáladdal a pénzre koncentrálsz, amelyből több lesz, mint eddig, ezért olyan dolgokat is meg tudsz engedni magadnak, amelyekre korábban a sors nem kínált lehetőséget. Rokonnak szüksége van rád, állj mellette!

Bak:
Még az is lehet, hogy glória ragyog a fejed fölött. Megeshet, hogy többen szeretnének most a közvetlen közeledben tartózkodni. Előfordulhat, hogy a szerelmi életedben történnek olyan dolgok, amelyek miatt talán még a szavad is elakad. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagy szüksége lehet a támogatásodra. Az is előfordulhat, hogy olyan új dologba kezdesz bele, amelyet örömmel végzel. Felettesed nyitott az ötleteidre, használd ki!

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt feszült lehetsz. Lényeges, hogy ezt az idegességet és a gondokat ne vidd haza, mert a társadnak is meg van most a maga baja. Ha az anyagiakról van szó, légy elővigyázatos! Valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen… Ingatlanügylet bonyolításakor váratlan helyzet alakulhat ki. Hallgass a megérzéseidre, és eszerint dönts!

Halak:
Utazás során olyan helyzet jöhet létre, amelyre nem is számítottál. Barátok és ismerősök között talán van valaki, akinek a stílusa miatt kinyílik a bicska a zsebedben, de van olyan is, akivel fél szavakból is megértitek egymást. Ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz: mivel rendkívül jó a memóriád, olyasmire is emlékezhetsz, amit régen sajátítottál el. Bankkal, biztosítással, kölcsönnel kapcsolatos ügyeket most kellene bonyolítanod.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.