Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2018. November 04. 08:02, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp november 5-től

Heti horoszkóp november 5-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrjítőnek bátran nevezhető szituáció. Ha nem akarod, hogy a dolgok eldurvuljanak, akkor neked kell engedni. Nagyon fontos, hogy egyértelműen fogalmazz, mert tévedés vagy félreértés lehetősége állhat fenn, aminek a levét elsősorban te ihatod majd meg.

Bika:
A munkahelyeden alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt talán az első pillanatban az idegeid megfeszülhetnek. Aztán később rájöhetsz, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását! A dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal jól kijöhetsz. Akár neked, akár ismerősnek akadhatnak egészségügyi problémái, amely miatt át kell szervezni a napjaidat.

Ikrek:
A szerelem ege hol vakítóan kék lehet, hol egyik pillanatról a másik villámok cikázhatnak rajta. Megeshet, hogy a kedvesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem értesz egyet, vagy képtelen vagy tolerálni. A munkában viszont sikeressé válhatsz. Ha valamit nem értesz, akkor kérdezz, mert különben a félreértéssel önmagadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Utazás miatt ne izgulj, minden rendben lesz.

Rák:
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amely miatt úszhatsz a boldogságban. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár a jövőt is tervezheted. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan dolgokról beszélgethetsz, amely a jövőjével kapcsolatos, és amelyet fontosnak tarthatsz. Rokon olyan dologgal állhat elő, hogy a csodálkozástól még az állad is leeshet. Ingatlanügyletet napolj el.

Oroszlán:
A szerelmi kapcsolatokban olyan dolog történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad. De az is lehet, hogy olyasmit képzelhetsz, amiről szó sincs, és ezzel önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. A munkahelyeden egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hét, lépj a tettek mezejére.

Szűz:
A házasságokban, régi együttélésekben átláthatatlan helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy olyan dolgot feltételezhetsz a társaddal kapcsolatban, amelyről szó sincs. De az is megeshet, hogy a környezetedben annyi a hazug ember, mint égen a csillag. Pénzügyek terén nem lesz okod panaszra, mert ugyan hirtelen kiadásra is sor kerülhet, de olyan bevételre tehetsz szert, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre.

Mérleg:
A szerelem egén villámok cikázhatnak. Egyik pillanatról a másikra jöhet létre egy olyan helyzet, amelyet nehezebben tudtok kezelni. Ha nem akarsz szakítani, akkor próbálj meg diplomatikusabban viselkedni. Ne feledd a régi mondás igazát, miszerint okos enged… Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ingatlanügylet bonyolítására is kiváló az idő, utazás jól sikerülhet, rokonnal is jól kijöhetsz.

Skorpió:
Megtörténhet, hogy a szerelemben olyan dolgokat képzeltél, amelynek semmi köze nincs a valósághoz. Ezért aztán kár mást hibáztatni a csalódásod miatt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre jobban kellene ügyelned. Különösen akkor, ha csemetédnek olyan kiadása van, amelyről korábban nem volt szó. Most érdemes szerződést kötni, bármihez adhatod a neved, sikert sikerre halmozhatsz.

Nyilas:
Megtörténhet, hogy rokon, közeli hozzátartozó nem mond igazat. De az is megeshet, hogy olyan dologra jöhetsz rá, amely csak apasztja az energiádat. Nincs értelme ezen a héten őszinte beszélgetést kezdeményezni, mert akivel szemben ezt szeretnéd elérni, nem nyitott erre. A munkahelyeden olyan elvárásoknak kell megfelelni, amivel talán nem értesz egyet. Pénzügyeid viszont pompásan alakulhatnak.

Bak:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyekkel nem biztos, hogy egyetértesz, de az alkalmazkodáson kívül mást nem tehetsz. Az is lehet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amelyen érdemes lenne elgondolkodni, mert nagyon jól járhatsz. A barátaid között vannak olyanok, akikkel szemben tíz lépés távolságot kellene tartani, így elkerülheted a velük kapcsolatos mélységesen mély csalódást.

Vízöntő:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek a kedvedre lehetnek. Az lenne a legjobb, ha a szerencsédet vagy a nagyon jó lehetőségedet nem osztanád meg senkivel sem, mert elkiabálhatod. Könyvelésed kiadás oldala ezen a héten nagyobb mozgásba lendülhet. De ha anyagiakról van szó, nem lesz okod panaszra, mert olyan összeg is ütheti a markodat, amelyre nem számítasz. Váratlan lehetőségre mondj igent!

Halak:
Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. A munkahelyeden azonban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt csalódottnak érezheted magad. Ha most kívánsz állást változtatni, várj még, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. A baráti kapcsolatok nagyon jól működhetnek, talán ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt nyugalom járhatja át minden porcikádat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 09:12, szerda | Helyi

Az önkormányzat válaszolt Lázárnak, illetve Pintérnek

Hivatalosan elsőként a győri önkormányzat reagált a buszügyben, nem sokkal később viszont Szeles Szabolcs alpolgármester egy tévés riportban, Dézsi Csaba András pedig Facebook-posztban fejtette ki az álláspontját.

2024. Július 24. 08:14, szerda | Helyi

Bajba jutott gólyát mentettek Szanyban (VIDEÓ)

Szany település ad otthont a gólyafesztiválnak, nem véletlenül, hiszen itt van a Dunántúl második legnagyobb gólyapopulációja is, tizenhat fészekkel.

2024. Július 24. 07:15, szerda | Helyi

Lassan teljesen feléled a valaha tátongó ETO-park

Hamarosan CCC-üzlet és Halfprice nyílik a valaha „szellemkastélyként” ismert ETO-parkban, amelynek újabb kori története több mérföldkőhöz érkezett az elmúlt két évben.

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.