Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2019. Szeptember 15. 07:41, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 16-tól

Heti horoszkóp szeptember 16-tól

Kos:

A munkában, megélhetésben nagyobb sikereket érhetsz el ezen a héten. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépned. A pénzre jobban kéne vigyáznod, mert minden esély meg lehet arra, hogy egyik pillanatról a másikra veszteség alakuljon ki. A feletteseddel könnyebben kerülhetsz közös nevezőre, ezért most lenne érdemes előadni az elképzeléseidet. Utazás és tanulmány során kellemetlen helyzet alakulhat ki. Próbálj meg másokhoz jobban alkalmazkodni!

Bika:
A munkatársaid között van olyan személy, aki miatt ezen a héten kinyílhat a bicska a zsebedben. De az is lehet, hogy valaki miatt nagyobb terhek nehezednek a válladra. Megeshet, hogy duplán kell fáradnod, de ami történik, azt valószínűleg nem fogod szó nélkül hagyni. A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amely miatt a viszonyotok jövője megkérdőjeleződik.

Ikrek:
Ha eddig egészségügyi problémával küszködtél, akkor örömben lehet részed: végre a gyógyulás útjára léphetsz. Összességében jó hét áll előtted, olyan dolog történhet veled, amely miatt elégedettnek és boldognak érzed majd magad. Azonban a megélhetésben már nem alakul minden a kedved szerint. Még az is lehet, hogy átláthatatlan szituáció alakul ki, amely miatt még otthon sem tudod elengedni magad, ez pedig feszültté teheti a kapcsolatodat.

Rák:
Még az is lehet, hogy rokon miatt jön létre idegesítő helyzet. Előfordulhat, hogy olyan dologra derül fény, amelyet talán el sem tudtál eddig képzelni. A munkában, megélhetésben viszont olyan eseményekre kerülhet sor, amelyek megnyugtatnak, és talán tovaszáll minden eddigi szorongásod. Lehet, hogy egy olyan személyt hiányolsz, akivel a kapcsolatod valójában miattad szűnt meg. Egy, a jövődet érintő kérdésben változás történik, ez pedig boldoggá tehet.

Oroszlán:
Olyan változások következhetnek be az életedben, amelyek talán még a hétköznapjaid menetét is átalakítják. Megszűnhet az eddig megszokott rutin, helyébe új szokások léphetnek. Amibe most belekezdesz, azzal sikereket érhetsz el a jövőben, éppen ezért lenne érdemes mostanában állást változtatnod. Pénzügyek terén változatos helyzet jöhet létre: a kiadások mellett olyan bevételre is szert tehetsz, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre.

Szűz:
Figyelmed fókuszában ezen a héten minden valószínűség szerint a pénz áll majd. Megeshet, hogy olyan kiadásokra kerül sor, amelyeket régóta húzol, de amelyek elkerülhetetlenek. Megeshet, hogy a szerelem ege vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a későbbiekben akár össze is kötheted az életedet. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy elnézőbb! Támogasd őt és állj mellette az élete egyik fontos pillanatában.

Mérleg:
Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt nagyobb áldozatot kell vállalnod. Ez talán nem okoz nehézséget, mert akiért teszed, azt nagyon szereted. Nem kedvez az idő viszont a házasságkötésnek, a boldogító igen kimondásával, ha lehet, várni kellene még egy kicsit. Olyan hír juthat a füledbe, amely miatt egyik döbbenetből a másikba esel majd.

Skorpió:
Ha a kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Ráadásul nagyon jól tudod képviselni az érdekeidet, ezért aztán könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél. Anyagi ügyek terén viszont nehézségre kell számítanod. Különösen igaz ez akkor, ha szülő vagy, mert csemetéd miatt ost mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Baráttal olyan eseményt élhettek át, amely mélyen megérintheti a lelkedet.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy a sors olyan helyzetet teremt, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz majd néhány méterrel. Vedd komolyan a terveidet, mert ha ügyes vagy, mindet meg tudod majd valósítani. Anyagi ügyeid is jól alakulnak, ám a kollégáid között van valaki személy, akinek a viselkedése előtt talán döbbenten állsz. Ne feledd a régi mondást, miszerint inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak… Bírságveszélyes a hét!

Bak:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik ezen a héten, amely komoly hatással lesz a jövődre. A munkahelyeden lehet egy olyan személy, akinek a viselkedése és stílusa miatt könnyen kinyílhat a bicska a zsebedben. Az a fontos, hogy maradj higgadt, és tarts ki az elveid mellet, így nem érhet komoly baj. A szerelmi életedben olyan esemény történhet, hogy csak kapkodod a fejedet, és hirtelen talán azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt csalódottnak érzed magad. Megeshet, hogy anyagi vonalon nem látsz tisztán, és olyan kiadásra kerül sor, amely veszteséget okozhat. Akár neked, akár egy szeretett személynek van egészségügyi problémája, nem kell aggódnod, megnyugtató helyzet jöhet létre. Ingatlanügyletet ne most bonyolíts, mert szintén veszteség érhet.

Halak:
Olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt talán itt az ideje változtatni az elképzeléseiden. A tudomásodra juthat valami, amitől idegessé válhatsz, sőt a dolgok teljesen másképp alakulhatnak, mint ahogy tervezted. A házasságokban, régi együttélésekben az okozhatja a feszültséget, hogy a társaddal nem értetek egyet valamiben. A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, talán ennek hatására előnyös helyzetbe is kerülhetsz. Valakire minden körülmény között számíthatsz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.