Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. Február 09. 08:30, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp február 10-től

Heti horoszkóp február 10-től

Kos:

Még az is lehet, hogy igazságtalanság ér, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amely akár pénzt is kihúzhat a zsebedből. Mindennél fontosabb, hogy ne legyenek titkaid, mert ha ezek napvilágra kerülnek, óriási botrányra van kilátás. Különösen igaz ez az anyagiakra vonatkozóan. Megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha házas vagy, a társad életében olyan változás történhet, ami jó hatással lesz rátok.

Bika:
Még az is lehet, hogy a kapcsolatok nagyobb szerepet játszanak az életedben, mint korábban. Ennek hatására olyan dolog történhet, amely miatt örömödben talán a fülig ér majd a szád. Megeshet, hogy ami másnak kár, az neked haszon. Alkalmazd bátran a vonzás törvényét, mert amire most sokat gondolsz, az meg is valósul. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Nagyon fontos, hogy a szabályokat betartsd, mert bírságveszélyes ez a hét. Utazás során bosszúság érhet.

Ikrek:
Az egészségedre és a testi épségedre mindennél jobban kellene ügyelned. Előfordulhat, hogy orvosi vizsgálatra kerül sor, amely miatt ne aggodalmaskodj, mert csak a saját erődet pazarolod. A munkában, megélhetésben a dolgok a kedved szerint alakulhatnak: most még arra is lehetőség van, hogy a felettesednél elérd mindazt, amire vágyakozol, várakozol. A környezetedben van egy olyan személy, aki a háttérben állva megpróbálja aknásítani a terepet, és ártani akar neked.

Rák:
Még az is lehet, hogy olyan helyzet jön létre, amely miatt hirtelen stresszes leszel, de rövid időn belül megnyugszol, és levonod a tanulságot az adott szituációból. Ennek hatására talán megváltoztatsz az életeden valamit, ami aztán elégedettséggel tölthet majd el. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos lehet túlzásokba esni. Lehet, hogy olyan valaki lendül támadásba, akiről ezt nem feltételeznéd.

Oroszlán:
Előfordulhat, hogy egy kolléga viselkedését nem tudod tolerálni. De az is megeshet, hogy a munkád során jön létre olyan helyzet, amelyet nem tudsz elfogadni, vagy amely miatt feszültséget érzel majd. Viszont váratlanul olyan helyzet adódhat, amely miatt más színben láthatod a jövődet, és amely jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Akár neked, akár a környezetedben valakinek orvosi vizsgálatra lenne szüksége, ne aggódj, mert jól alakulnak a dolgok. Tanulás, utazás során bosszúság érhet.

Szűz:
A párkapcsolatokban bonyolult helyzet alakulhat ki: még az is lehet, hogy bizonyos dolgokban az elfogadás jellemző rátok, míg más ügyekben – különösen az anyagiak terén – nehézségekkel találjátok szembe magatokat. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert megeshet, hogy figyelmetlenség miatt anyagi veszteség ér. Olyan váratlan lehetőséget is utadba sodorhat az élet, amely miatt örömödben akár fülig is érhet a szád. Megeshet, hogy váratlan találkozásra kerül sor, és ez boldoggá tesz.

Mérleg:
Ha párkapcsolatban élsz, a partnered úgy érezheti, hogy rátelepszel. Ezért tudatosan kell viselkedned, így elkerülheted a feszültséget. A magánéletedbe ne avass be senkit! Különösen tanácsot ne kérj, és ne is fogadj el, mert ezzel éppen azt érheted el, amit nagyon nem szeretnél. A munkában a dolgok a kedved szerint alakulhatnak, sőt még az is lehet, hogy most nagyobb kedvet érzel a feladatok elvégzésére, mint általában. Munkahelyi barátság sokat jelenthet.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden nehezen kezelhető vagy egyenesen elfogadhatatlan helyzet jön létre. Nagyon fontos, hogy ne menj bele olyan vitába, amelyről pontosan tudod vagy érzed, hogy értelmetlen, és csak az energiádat pazarolod. Megeshet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, amely előtt döbbenten állsz. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha viszont már szerelmes vagy, akkor olyan esemény történhet, ami még boldogabbá tehet.

Nyilas:
Megeshet, hogy a szerelmi kapcsolatokban kisebb hullámvölgy következik be. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiért harcolni kell, vagy akivel egészen másként gondolkodtok, és más az értékrendetek is. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert még az is lehet, hogy a saját hibádból veszteség ér. Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt talán még a hangod is elakad. De az is megeshet, hogy olyan hír jut a füledbe, amely előtt döbbenten állsz.

Bak:
Még az is megeshet, hogy családtaggal összekülönböztök. Lehet, hogy az illető olyan dolgot szeretne rád erőltetni, amire te nem vágysz, vagy amiről egészen másként gondolkodsz, mint ő. Kedvez az idő viszont utazásnak, szerződéskötésnek, nagyobb vásárlás lebonyolításának. A szomszédoddal vagy a testvéreddel is jól kijöhetsz. Megeshet, hogy valakinek a segítségére leszel, aki ezért nagyon hálás lesz majd neked. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, amely előtt meglepetten állsz. De az is előfordulhat, hogy te fogsz olyan dolgokat mondani, vagy terjeszteni, amivel kivívod a legnagyobb pletykafészek címet. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak: úgy vonzod a pénzt, mind mágnes a vasat. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Rokonnal olyan dolgokat tudsz megbeszélni, melyek elsősorban számodra fontosak. Utazás során bosszúság érhet.

Halak:
A hét legfontosabb feladata: vigyázz a pénzedre és az értéktárgyaidra! Megeshet, hogy valaki olyan dologra kíván rábeszélni, ami már első hallásra is gyanús. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, akinek a negatív viselkedése elszívja az energiádat. Valószínűleg többet kell dolgoznod ezen a héten, mint általában, de ez nem esik nehezedre, sőt, talán még élvezed is kialakult helyzetet. A kapcsolataid között van egy olyan, amely most különösen boldoggá tesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.