Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. November 08. 15:09, csütörtök | Belföld

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

Illegális dohányüzemre csapott le a NAV

35 millió forint értékű dohányterméket és eszközöket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy illegálisan működő dohányfeldolgozó üzemben.

A NAV közleménye szerint a pénzügyőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, egy városszéli elhagyatott telephelyről kiszűrődő gép hangjára lettek figyelmesek. A telephelyen jövedéki ellenőrzést tartottak.

A valamikor állattartásra használt épületben több mint 400 kiló dohányt, megközelítőleg három tonna szárított dohánylevelet, valamint több, illegális dohány feldolgozására alkalmas eszközt (aprítógép, csomagológép) találtak.

A telephelyen lévőket a rendőrök kiérkeztéig feltartóztatták, a mintegy 35 millió forint értékű termékeket és eszközöket a pénzügyőrök lefoglalták, és jövedékkel visszaélés elősegítése bűntett miatt feljelentést tettek.

Forrás: origo.hu

Kép: NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.