Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2022. Szeptember 28. 07:16, szerda | Helyi

iperával, késsel és kötéllel támadt rá a szomszédra

iperával, késsel és kötéllel támadt rá a szomszédra

Az 51 éves férfi fekete ruhában, símaszkkal a fején, viperával támadt rá a szomszédra és meg akarta kötözni.

A Győr-Moson-Sopron megyei Főügyészség vádirata szerint idén szeptemberben az 51 éves férfi egy Kapuvár melletti településen, fia házánál dolgozott. Ekkor hallotta, hogy a szomszéd is a házánál tevékenykedik. A férfi azt gondolta, hogy a szomszéd korábban bűncselekményt követett el a fia sérelmére, ezért elhatározta, hogy megleckézteti az 54 éves férfit. Fekete ruhába öltözött, símaszkot húzott a fejére, övébe több kést tűzött, kötelet és egy teleszkópos botot, viperát vett magához, és így mászott be a szomszéd házba.

A mászás zajára a szomszéd bement a szobába, ahol a férfi felszólította a férfit, hogy térdeljen le, és tegye hátra a kezeit. Mikor ennek a férfi eleget tett, a terhelt a nála lévő kötéllel megpróbálta hátra kötözni a kezét. Ennek során azonban a sértett kirántotta kezét a kötélből és megfordulva letépte a símaszkot támadója arcáról, majd kimenekült az ingatlanból.

A vádlottat az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével vádolva őt. A Csornai Járásbíróság a vádlottat 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, és a büntetés végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette. Az ítélet jogerős. A bűncselekmény elkövetésétől a jogerős ítélet megszületéséig kevesebb, mint egy hét telt el.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 07. 09:17, szerda | Helyi

Tragédia vetett végett a tárgyalásnak

Tragédia miatt kellett elnapolni É.Imre tárgyalását.

2022. December 07. 08:15, szerda | Helyi

Az őszi bajnoki címre emlékeztek

Az 1997-ben őszi bajnoki címmel a tabella élén telelő ETO labdarúgó csapatát köszöntötték a 25 éves évforduló kapcsán.

2022. December 07. 07:42, szerda | Helyi

Szerdán terelt útvonalon közlekedik néhány busz Győrben

2022. december 7-én szerdán, reggel 6 óra és este 11 óra között munkálatok miatt lezárják a Híd utca Semmelweis és Kiss Ernő utcák közötti szakaszát, ezért az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek. – derült ki a Vol

2022. December 07. 07:15, szerda | Helyi

Ezekre figyelj, ha télen is bringázol!

Egyre kevesebb kerékpáros teker az utakon a téli időben.