Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 24. 09:15, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Ismét Győrben lesz a női Duna Takarék Magyar Kupa négyes döntője

Ismét Győrben lesz a női Duna Takarék Magyar Kupa négyes döntője

A licitálás alapján Győr ötödször nyerte el a női kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének rendezési jogát. A Duna Takarék Szövetkezet és a Magyar Kézilabda sz&#

Sinka László a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke elmondta, hogy idén az volt a cél, hogy év elején rendezzék meg a kupát, mivel a verseny naptár az idei évben nagyon sűrű. A helyszín kiválasztása nem a Magyar Kézilabda Szövetség verseny kiírásának az eredménye, hanem licit jelleggel került kisorsolásra. Ezt a licitet ismét Győr nyerte, amiben nagyon fontos szerepe volt Illés Zoltánnak és Orbán rpádnak a Duna Takarék Szövetkezet részéről.

A budapesti sajtótájékoztató képes beszámolója ide kattintva tekinthető meg.

Illés Zoltán a Duna Takarék Szövetkezet elnöke arról beszélt, hogy a licitálás tiszta, elegáns, sportszerű verseny volt, amit mi győriek nyertünk. Ez most az 50. verseny a Magyar Kupában és 50 éves a Duna Takarék. Ezért is örülünk annak, hogy ismét Győrben lesz a rendezvény. A győri női kézilabda támogatása különösen fontos számunkra, hiszen így a régió legnagyobb sikereket elért sportegyesülete és a legnagyobb szövetkezeti pénzintézet együttműködésére kerül sor. Az idei évben a Duna Takarék támogatásának köszönhetően esett a rendezők választása ismét a Magvassy Sportcsarnokra, amellyel már negyedik alkalommal tettük lehetővé, hogy a győri csapat hazai szurkolók előtt lépjen pályára. Tekintettel arra, hogy Győrben és környékén számos fiókkal rendelkezünk, ügyfélkörünk jelentős része elkötelezett szurkolója a győri női kézilabda csapatnak. Ismét fontosnak éreztük, hogy olyan sportélményhez adjunk támogatást, mint a Női Magyar Kupa négyes döntője. Ezzel is feledhetetlen élményt kívánunk nyújtani az érdeklődőknek."

Az elődöntők párosításának sorsolására február 5-én került sor a Magyar Kézilabda Szövetségben. A sportág népszerűségét és a Magyar Kupa rangját jelzi, hogy a záró hétvégi program mind a négy mérkőzését élőben közvetíti a SportKlub Televízió.

Menetrend:

2010. 02. 27. szombat 15:45 Mondi Békéscsabai ENK SE - FTC RightPhone tv: SportKlub (élő)
18:00 ASA-Consolis-HNKC - Győri Audi ETO KC tv: SportKlub (élő)

2010. 02. 28. vasárnap 13:45 Mérkőzés a 3. helyért tv: SportKlub (élő)
16:00 DNT? tv: SportKlub (élő)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.