Városlista
2024. augusztus 27, kedd - Gáspár

Hírek

2018. Június 11. 08:00, hétfő | Belföld

Itt a VOLT fesztivál új Himnusza: Irány Sopron!

Itt a VOLT fesztivál új Himnusza: Irány Sopron!

Elkészült az idén 25 éves, amúgy a sorban 26. Telekom VOLT Fesztivál himnusza a Majka & Curtis duó valamint Pápai Joci kollaborációjában. A friss dalhoz már klip is készült, amit a Blind Media jegyez.

Itt látható:

Az elmúlt években olyan VOLT himnuszok születtek, melyek a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt több tízmilliós letöltést éltek meg eddig. Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is” – mondta Lobenwein Norbert főszervező.

Majka és a tavalyi Eurovíziós Dalverseny hazai indulója, Pápai Joci közeli barátok, és olyan kollaborációkat vittek közösen sikerre, mint a Nekem ez jár és a Mikor a test örexik.

És hogy mi inspirálta a dalt, erről Majka beszélt: "Nagyon szeretjük a VOLT-ot, minden évben úgy intézzük, hogy egy pár napot lent tudjunk maradni a koncertünk előtt vagy után. Sopron gyönyörű hely, általában házat bérlünk a csapattal, ahol napközben kipihenjük magunkat, és még akár futni is el tudok menni a környéken, mielőtt belevetjükmagunkat a fesztivál sűrűjébe. Olyan is előfordult, hogy maszkban buliztam és senki sem ismert fel. Az egy igazán felszabadult este volt Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az "Irány Sopron!" című dalt."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 26. 10:06, hétfő | Belföld

KSH: a bruttó átlagkereset 642 000 forint volt júniusban, 13,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit

2024 júniusában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 642 000, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 442 000 forint volt.

2024. Augusztus 26. 10:04, hétfő | Belföld

Czomba Sándor: júniusban is jelentősen, több mint 9 százalékkal növekedtek a reálbérek

A tartósan alacsony szinten mozgó inflációnak és a kimagasló bérdinamikának köszönhetően a reálbérek folyamatosan és jelentős mértékben emelkednek

2024. Augusztus 26. 10:01, hétfő | Belföld

Szeptember másodikától két hétre lezárják a Kőröshegyi völgyhidat

Munkálatok miatt szeptember másodikától várhatóan két hétre teljes egészében lezárják a Kőröshegyi völgyhidat - közölte MKIF Zrt. hétfőn az MTI-vel.

2024. Augusztus 26. 10:00, hétfő | Belföld

Keleti pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat a vasárnap esti baleset miatt

A Keleti pályaudvar - bizonytalan ideig - nem indít és nem fogad vonatokat a vasárnap esti baleset miatt, a vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak - közölte hétfő reggel a Mávinform az MTI-vel.