Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Május 15. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Jó játék helyett a piros lapok színesítették a bajnok Videoton győri győzelmét

Jó játék helyett a piros lapok színesítették a bajnok Videoton győri győzelmét

A bajnok Videoton félórán át emberhátrányban játszva is le tudta győzni a Győri ETO FC együttesét a szezonja utolsó hazai bajnokiján. Arra lehetett számítani, hogy a Videoton számára különösebben nem fontos már ez a mérkőzés. A feh

Meg is tette: André Alves, Lipták Zoltán, Lázár Pál, Sándor György és Farkas Balázs is csak a kispadon kapott helyet. Sokáig azonban úgy tűnt, az enyhén tartalékos Vidi nem ad esélyt ellenfelének, szépen akar búcsúzni szurkolóitól: a 25. percben Nikolic kapáslövésével szerzett vezetést a fehérvári csapat, majd két perccel később a szerb csatár beadását Polonkai fejelte a kapuba, így magabiztos előnyre tett szert a hazai gárda.

A második félidőre egy lendületesebb, gyorsabb Győr jött ki: Kiss korán szépíthetett volna, ám Sebők ziccerben bravúrral hárított, majd Babic fejesénél is nagyot védett. A 61. percben ráadásul emberelőnybe került az ETO: Lencse talpalt bele Babicba, amiért azonnal piros lapot kapott. A 73. percben a csereként beálló Dudás egy remek lövéssel szépített, és mikor hét perccel később Andic szabálytalankodott a tizenhatoson belül, úgy tűnt, ismét kétgólos előnyről veszít pontokat a Vidi, ahogy a Honvéd ellen is. Pilibaitis büntetőjét azonban Sebők hárította, és ez megtörte a vendégek lendületét.

A hajrában Jí-Paraná megkapta a második sárgáját is, így végül egyenlő létszámnál fejezték be a csapatok a játékot. Nem volt ez szép meccs, sőt, de a Vidi győzelemmel köszönt el saját közönségétől.

NB I, 29. forduló
Videoton-Győr 2-1
Gól: Nikolic (25.), Polonkai (27.), ill. Dudás (73.)

(SamsungSport)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.