Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2017. Augusztus 29. 09:32, kedd | Helyi

Jobb Munka, Jobb Élet!

Jobb Munka, Jobb Élet!

Manapság a munkaerőpiac meghatározó szereplőivé váltak a munkaerő kölcsönző, közvetítő cégek. Ennek legfőbb oka, hogy a piaci változások nehéz helyzetbe hozták a vállalatokat.

A cégek hagyományos toborzási eszközeikkel már nem tudták- vagy csak sokkal nagyobb erőforrás befektetéssel tudták kielégíteni a munkaerő-hiányukat. A kölcsönző-közvetítő cégek megoldást jelentettek és jelentenek erre a problémára. Ugyanakkor az emberek többségébensajnálatos módon negatív élmény kapcsolódik a kölcsönző cégekhez: „feketén, szürkén foglalkoztattak”, „soha nem kaptam bérlapot”, „nem számoltak el rendesen”, „háromhavonta változtatták a cég nevét” – hangzanak el a munkakeresők szájából a tapasztalatok. Az ilyen élmények hallatán egyértelművé válik, hogy az alapvető probléma már nem is maga az álláskeresés, hanem a kölcsönös bizalom elnyerése.

De mégis honnan tudhatjuk, hogy melyik állásközvetítő cég megbízható, kihez érdemes fordulni, ha munkára van szükségünk?
Az első és legfontosabb tanács, hogy tájékozódjunk mielőtt szerződést kötünk!

A következő pár sorban szeretném bemutatni az Adecco-t, mint a világ egyik vezető munkaerő kölcsönző-közvetítő cégét. Az Adecco a világ több mint 60 országában van jelen, Magyarországon teljes földrajzi lefedettséggel működik. A tavalyi évben átlagosan havonta 4000 embernek sikerült munkát biztosítania a munkaerőpiac számos területén.
Az Adecco győri irodájában hét munkatárs dolgozik azon, hogy összekösse az álláskeresőket a régióban működő vállalatokkal. Az Adecco tanácsadóinak legfőbb küldetése, hogy minden ember számára megtalálják azt az állást, mely szakmailag és emberileg is megfelelő számukra. Ennek érekében minden álláskeresőnek személyre szabott tanácsadást tartanak és átlagosan pár napon belül munkalehetőséggel keresik fel őket.

Ha szeretnél Te is kapcsolatba lépni az Adecco győri tanácsadóival, keresd őket az alábbi elérhetőségeken:

Adecco Iroda: Győr, Budai út 2.
E-mail: gyor@adecco.hu
Telefon: 96/519-296

Linka Melinda

Toborzási és kiválasztás tanácsadó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.