Városlista
2024. augusztus 12, hétfő - Klára

Hírek

2012. Május 23. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Katasztrófa kölykök bevetésen

Katasztrófa kölykök bevetésen

A győrújbaráti gyermek táborban mérték össze tudásukat az ország legjobb és legfiatalabb katasztrófavédői. A rangadó 4 fő szakaszból állt, a gyerekek elméleti és gyakorlati tudásukról is számot adtak.

A pénteki ünnepélyes megnyitó után szombaton itt, a győrújbaráti táborban küzdött meg egymással az ország 44 legjobb katasztrófavédelmi csapata. Idén 18. alkalommal rendezték meg az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt 2 kategóriában. A döntőben négy állomáson, állomásonként három szakaszon bizonyíthatták rátermettségüket a fiatalok, a kihívástól pedig senki sem ijedt meg.
A versenyről egy csapat sem tért haza üres kézzel, megyénk pedig különösen örülhetett hiszen két dobogós helyezést is bezsebeltünk. Az általános iskolások között a dobogó harmadik fokára állhattak az ásványrárói Somogyi József Általános Iskola tanulói, míg a középiskolások küzdelmében ugyancsak bronzérmesek lettek a győri Jedlikesek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 12. 07:13, hétfő | Helyi

Nem voltak fagykárok, több gyümölcs terem idén

Javult a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek kedvező helyzetértékelése 2024 második három hónapjában

2024. Augusztus 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Nagyon nem mindegy, hogy bekerülsz-e a koleszba

A legtöbb helyen augusztus elejéig várják az egyetemek a kollégiumaikba való jelentkezést.

2024. Augusztus 11. 08:13, vasárnap | Helyi

Az Olimpiai Sportpark tornacsarnokában köszöntötték a Párizsból hazatérő tornászokat

Augusztus 6-án kedden a repülőtérről egyenesen a győri Olimpiai Sportpark tornacsarnokába utaztak a Győri Atlétikai Club tornászai Bácskay Csenge és Mészáros Krisztofer.

2024. Augusztus 11. 07:13, vasárnap | Helyi

Ismét korlátlanul használható a medvei híd

A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok – tájékoztat az Útinform.